Bluey.An
Fanka BB :)
Jak nie spękam to zrobięHaha też chciałabym już wiedziećtym bardziej że tak jak pisałam Wcześniej jestem technikiem rtg, aczkolwiek staram się u ikac teraz robienia zdjec jak tylko się da
to jak robisz jutro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak nie spękam to zrobięHaha też chciałabym już wiedziećtym bardziej że tak jak pisałam Wcześniej jestem technikiem rtg, aczkolwiek staram się u ikac teraz robienia zdjec jak tylko się da
to jak robisz jutro?
To daj znać, może też zrobięJak nie spękam to zrobięmyślałam, żeby dzisiaj zrobi Ale mówię nie,, dzisiaj nie
![]()
Okej, jutro napiszę czy robię czy nieTo daj znać, może też zrobię![]()
No kracze ale tak czuję ;pNie kracz [emoji3525]
Dziewczyny ja tez chyba dołączę i jutro będę testowacOkej, jutro napiszę czy robię czy niemówisz solidarność jajników, lepiej razem
![]()
Pewnie zapraszamy, A za ile powinnas dostać @ i który to dc?Dziewczyny ja tez chyba dołączę i jutro będę testowac![]()
Dziś 26dc a @ powinnam mieć między 26-28 dniem.Pewnie zapraszamy, A za ile powinnas dostać @ i który to dc?![]()
O kochana to ja trzymam mocno kciuki, żebyś te II kreski zobaczyłaDziś 26dc a @ powinnam mieć między 26-28 dniem.
DziękujeO kochana to ja trzymam mocno kciuki, żebyś te II kreski zobaczyła![]()
Również trzymam kciuki i daj znać!O kochana to ja trzymam mocno kciuki, żebyś te II kreski zobaczyła![]()