PałkaZapałka
Fanka BB :)
Kolorki trzymam za Ciebie kciuki dziś! 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również, bardzo bardzo mocnoKolorki trzymam za Ciebie kciuki dziś!![]()
Ja za każdym razem (3 razy) dostawałam okres w 15 dniu po IUIJa mam cykle 32 dniowe a inseminacje miałam w 15 DC.
Ja ostatnio dostałam okres według kalendarza co do dnia, czyli 17 dni po inseminacji. Zresztą ostatnie pół roku mam super regularne cykle, aż się sama dziwię bo nigdy tak nie miałam. Teraz powinnam dostać 3 listopada, zobaczymy. Testuję w piątek, ale póki co objawów żadnych nie ma mam że się udało więc powoli nastawiam się do 3 podejściaJa za każdym razem (3 razy) dostawałam okres w 15 dniu po IUI
Kolorki trzymam za Ciebie kciuki dziś!![]()
Ja również, bardzo bardzo mocno [emoji106][emoji6]
Ale ekstra, to juz dzis [emoji5] rowniez trzymam kciuki!
@kolor nadzieji również trzymam mocno kciuki za Was [emoji8][emoji110][emoji110]