Malinowa_959
Fanka BB :)
Mimo wszystko powinni Ci zrobić CC, ahhhhStwierdzili,ze to juz jest traktowane jak blizniacza bo tamte sie juz prawie ze rozlozylo no wlasnie przy blizniakach tez sie raczej cc robi..nie wiem boje sie ciagle cos wymyslaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mimo wszystko powinni Ci zrobić CC, ahhhhStwierdzili,ze to juz jest traktowane jak blizniacza bo tamte sie juz prawie ze rozlozylo no wlasnie przy blizniakach tez sie raczej cc robi..nie wiem boje sie ciagle cos wymyslaja.
Będzie dobrzeJeszcze półtora miesiąca i właśnie zaczynam panikować z tą cesarka... Na własne życzenie sobie to zgotowalam, ja jestem taką panikarą, jak ja to przeżyje.
rodzić w maseczkach?? pierwsze słysze/czytam. Podobno na samej porodówce można ściągnąć maseczkęBędzie dobrzemusi być. Ja też panikuje czy rodząc w maseczce wystarczy mi tlenu... Dla mnie to nie do końca normalne, ze trzeba rodzić w maseczkach... U Was tez tak jest?
U mnie nie trzeba maseczki. Ja się znowu waham nad szpitalem, bo mój gin mówi żebym rodziła u siebie w mieście, a nie tak daleko, bo i tak cc na zimno będzie.Będzie dobrzemusi być. Ja też panikuje czy rodząc w maseczce wystarczy mi tlenu... Dla mnie to nie do końca normalne, ze trzeba rodzić w maseczkach... U Was tez tak jest?
O co ja mam powiedzieć jak od 20 października mój szpital całkowicie zamknęli i przerobili na szpital covid 19...a to jedna z najlepszych porodówek na Dolnym Śląsku.U nas w szpitalu w ktorym chce rodzić właśnie wstrzymali porody rodzinne do odwolania...