mia05
Fanka BB :)
Nie wyobrażam sobie, że nagle ktoś będzie pisał : "a wiecie, a Kaśka z tamtej grupy to ma taaaki brzuch, a tamtej Jolce to mąż powiedział to i tamto"przecież nikt nie będzie chyba nikogo obgadywał, nie?
Czy źle myślę?
dokładnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wyobrażam sobie, że nagle ktoś będzie pisał : "a wiecie, a Kaśka z tamtej grupy to ma taaaki brzuch, a tamtej Jolce to mąż powiedział to i tamto"przecież nikt nie będzie chyba nikogo obgadywał, nie?
Czy źle myślę?
Nie mówiąc już o wynoszeniu czyichś zdjęć, no kurde...dokładnie![]()
![]()
Nie mówiąc już o wynoszeniu czyichś zdjęć, no kurde...![]()
OMGDziewczyny, okazuje się, że nie będzie takiego "problemu", bo dziewczyny w większości już nie chcą nikogo dodawać, przynajmniej te co się wypowiedziały. Ze spokojem twórzcie tu drugą grupę zamkniętą. Nie będę przytaczać argumentów, bo nie wiem czy to już nie będzie "wynoszenie" informacji z wątku prywatnego, o które zostały oskarżone dziewczyny, które miałyby być na obu wątkach prywatnych![]()
O to, ze od samego początku mialam zagrożoną ciąże, bralam i luteinę i duphaston i no spe 3xdziennie.A ktoś mi powie o co cho? Bo ja tylko Ewelinę kojarzę...
Bardzo możliwe że dzidzia . U mnie też pod pępkiem pykniecia. Jak zaczęło się tydzien temu to od tego czasu czuje codziennie to samo więc jestem właściwie pewna. Z reszta nigdy nie czułam czegoś takiego wcześniej a jelita przecież już czułam i to jednak trochę inaczej![]()
tym bardziej ze serio jest nas tutaj teraz garstka i łatwo sprawdzić kto się udziela a kto nie. Łatwiej niż wcześniej mysle. Dodatkowo tez teraz podajemy jakieś tam informacje o sobie wiec łatwo można ocenić ze przecież nie mamy złych intencjiA ile osób jeszcze wyjdzie z ukrycia..
Dokładnie. Dziwne, jak forum zamknięte się tworzyło było powiedziane że każdy będzie mógl dołączyć jak będzie się udzielał i wgl. Po czym dziewczyny zamknęły się na tym forum i mało która udziela się tutaj, a jak przewija się temat drugiego zamkniętego to problem bo dziewczyny też chcą troche prywatności. Przykre
Dla mnie to też takie bąbelki - pyknięcia, ale bezgłośne w przeciwieństwie do jelitczuję je dosyć nisko i to takie inne uczucie, nie wiadomo jak opisać, ale czuję codziennie i coraz częściej
tak masz racje - dlatego tez napisalm wcześniej ze rozumiem i szanuje ale tez mysle ze jest jeszcze tyle czasu do końca ze spokojnie mogłybyśmy się rozniez dobrze poznać.Dlaczego? Skoro lepiej się dogadują ze sobą, to całkiem zrozumiałe. To było założone na tak wczesnym etapie, że jeszcze mało kto zwracał uwagę tu na czyjś nicka one już się kojarzyły. Przecież to nie zbrodnia założyć sobie nowe prywatne
Z ukryciaprzypomina mi to coś
![]()