• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2021

Dziewczyny a jak u was z dostępnością lekarzy? Ja już się powoli zaczynam denerwować... Najpierw prenatalne odwołane bo doktorowa na kwarantannie i musiałam szukać kogoś innego na już, teraz mój lekarz prowadzący i wizyta odwołana. Czy któraś z was ma podobny problem? Pocieszające jest to, że wszystkie tu mamy termin na maj, a wtedy może być już korzystniejsza sytuacja ale co do tego czasu...

reklama
Ja nie mam problemów z dostępnością lekarzy (prywatnie) a na prenatalne umowilam sie do 3 lekarzy żeby w razie ich lub mojej kwarantanny mieć mozliwowsc wykonania badania. Na polowkowe tez sie umowie do 3 lekarzy w roznych terminach i najwyzej odwolam te niepotrzebne

Dziewczyny, dorwalo mnie zaparcie i strasznie mnie bolą jelita. Co mogę zjeść/ wziąć żeby pomogło?
Dziewczyny a jak u was z dostępnością lekarzy? Ja już się powoli zaczynam denerwować... Najpierw prenatalne odwołane bo doktorowa na kwarantannie i musiałam szukać kogoś innego na już, teraz mój lekarz prowadzący i wizyta odwołana. Czy któraś z was ma podobny problem? Pocieszające jest to, że wszystkie tu mamy termin na maj, a wtedy może być już korzystniejsza sytuacja ale co do tego czasu...
U mnie na szczęście takiej sytuacji nie było i mam nadzieje ze nie będzie ☹️

U mnie nie ma problemu z tym, że jakby jeden ginekolog wypadł z grafiku to skierują mnie do innego. Nie wiem jak jest w przypadku wizyt na NFZ. Jeśli chodzi o prywatne wizyty to raczej nie ma problemu, bo jak nie ten lekarz to inny. Zawsze można się umówić praktycznie od ręki przez pewien znany portal ;)

Ja do tej pory nie miałam problemów z dostępnością do lekarza, ale w sumie byłam chyba tylko 2 razy. Teraz mam mieć wizytę w poniedziałek 23.11 (jutro muszę zadzwonić i się zapisać) i mam nadzieję, że odbędzie się normalnie :)

reklama
Hej czy miałyście przypadek na jakimś usg, że żołądek dziecka był niewidoczny? Byłam dziś u lekarza u tego co robił usg 1trymestru i powiedział, że żołądek jest niewidoczny (16tc), powiedział, że tak się zdarza i że jest to do kontroli, a na usg 1trymestru wpisał żołądek widoczny i faktycznie było widać na usg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry