Karin14
Fanka BB :)
Podobno nie Trzeba go robić, ze jest juz najmniej ważne, chyba, ze ktoś ma jakieś problemy i maluszek ma jakies podejrzenia. 28-32 tydzieńPo polowkowych następne ważne badania to w którym tygodniu? 30?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podobno nie Trzeba go robić, ze jest juz najmniej ważne, chyba, ze ktoś ma jakieś problemy i maluszek ma jakies podejrzenia. 28-32 tydzieńPo polowkowych następne ważne badania to w którym tygodniu? 30?
III badanie prenatalne-28-32 tydzieńPo polowkowych następne ważne badania to w którym tygodniu? 30?
No wy za to 3usg to też dużo płacicie jak za prenatalne prawda.? Ja mam tylko trzy usg te prenatalne przez całą ciaze i wszystkie darmowe, ale jakbym miała jak wy co miesiąc to może i też bym nie robiła tego drogiego,@Wercix ja też mam galaretowaty śluz. Czop jest duży i powinien być krwisty/brązowy. Choć w pierwszej ciąży go nie widziałam
Mi lekarz powiedział, że na 3 USG można wykryć wady serca itd. Nie wiem, czy się zdecyduje. W pierwszej ciąży nie miałam.
Ja mam dwa dni urlopu i tak dziś spędziłam 1,5h czekając aż młoda zje śniadanie![]()
Za każdą wizytę z USG zwykłym place 250 zł., Za te trzy najważniejsze po 500 zł każde. W tym miesiącu zostawiłam u gina 750 zł...No wy za to 3usg to też dużo płacicie jak za prenatalne prawda.? Ja mam tylko trzy usg te prenatalne przez całą ciaze i wszystkie darmowe, ale jakbym miała jak wy co miesiąc to może i też bym nie robiła tego drogiego,
jak z innego portalu to nie jaNie sprzątnęłaś mi jej czasem z przed nosaTeż obserwowałam na innym portalu sprzedażowym parkę z bon prix i właśnie zniknęła.
No właśnie nie wiem co zrobić. Ogólnie jestem drobna w górnej części i boję się l, że w M zginę, ale może też z 2 sezony będę potrzebować czegoś wiekszego.