Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna płodu, co o tym myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie np w ogóle nie boląPotwierdzam , o ciąży się dowiedziałam z bólu piersi , na tej podstawie zrobiłam tylko test .... ale raz się robią bolesne pełne ze nie mogę chodzić raz wszystko opada i nie boli
Czyli ok, mieścisz się w widełkachA tu kobieta zapytala kiedy mam termin poroduz usg ciaza byla ciut mlodsza
Zadne slowa tu nie pomoga. Pomoze czas, duzo sily...jeszcze wyjdzie sloneczkoDziewczyny żegnam się z waminiestety zarodek nie rozwinął się dobrze i nie było
to moje 2 poronienie nie wiem jak to wytrzymam
powodzenia dla was wszystkich
Niestety nie uda mi się tego zrobić z telefonu.. Mogłabyś proszę mnie dopisać? DziękujęSpróbujcie teraz, zmieniłam ustawienia
Chyba się zapisałamSpróbujcie teraz, zmieniłam ustawienia
Ja nie mam porównania, bo to pierwszaA mnie np w ogóle nie bolązupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży
Hmmm, nie mogę się dopisać :/
Mi na tel nie działa wpisz mnie kochana jak możesz
Dopisałam Was dziewczynyNiestety nie uda mi się tego zrobić z telefonu.. Mogłabyś proszę mnie dopisać? Dziękuję
Czy mnie tez byś mogła ? Próbowałam ściągnąć aplikacje arkusz, żeby edytować dokument ale nie chce iść :/Dopisałam Was dziewczyny![]()