Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a jak dziala w ogole to prywatne? tak samo jak tu?
Ja też poproszęJuż Cię dopisałam![]()
aaa oki kumam bazeTak, to jest identyczne forum jak te tylko bez zaproszenia przez admina nie ma się wstępu i nie widać treści.![]()
Masz dwulatka/e?ja od dwóch lat nie przespałam ani jednej całej nocy![]()
Ja brałam, ale miałam brać tylko przez 10 dni do miesiączki która oczywiście już nie przyszła za to pokazały się 2 kreski. [emoji846] ale gdyby przyszła to miałam zacząć brać znowu przez 10 dni aż do kolejnej miesiączki...Czy któraś z Was bierze duphaston? Ja dostałam z względu na torbiel i krwiak lekarz mówił że jak się opakowania skończy to więcej nie brać a coś kolezanka mówiła mi że duphaston należy powoli zmniejszać dawkę żeby nagle nie przerwać. Macie jakies doswiadczenie?
To wrzucam link do arkusza google. Dziś do wieczora wystarczy? I wieczorem bym wysłała liste. Jesli nie to do jutra rana![]()
![]()
Lipcowe mamy 2021
Arkusz1 lipcowe mamy 2021,imię,data urodzenia,miejscowość,dzieci,następna wizyta,termin porodu wg OM,termin porodu wg USG 1,aerdgi,Klaudia,22.08.1995,ok. Warszawy,córka 2019,21-24.12.2020,26.07.2021,30.07.2021 2,Elmirka91 3,jagoo2 4,anka-1707 5,Sechmet 6,Angelaxa 7,Katrinaka 8,Darina88 9,Anka:) ...docs.google.com
Mam nadzieję że działa