asia333podlasie
Fanka BB :)
Aha po ile pkt dostały?Sa w inkubatorze i nie mozna robic zdj,bo aparatura niewiadomo ile będą.Nie odzywalam sie,bo ledwo żyje nie sluzy mi to cc strasznie dopiero zaczynam jakos chodzic,ale itak mdleje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aha po ile pkt dostały?Sa w inkubatorze i nie mozna robic zdj,bo aparatura niewiadomo ile będą.Nie odzywalam sie,bo ledwo żyje nie sluzy mi to cc strasznie dopiero zaczynam jakos chodzic,ale itak mdleje.
Jedna 8/8/8\8druga 8/8/9/9Aha po ile pkt dostały?
Aha. Długo dochodzisz do siebie po CC ja po 12 godz byłam już pod szpitalem na spacerze w pół zgiętą ale było oki. Nie chcesz zostać w tym hotelu dla mam o którym mówiłaś?Ta jedna byla juz w kanale rodnym od soboty oni tego porodu nie zatrzymali tylko skurcze na chwile i jeszcze troche i niewiadomo co by było...
Gratulacje!!!A boli wql tragedia jest opieka w tym szpitalu wszystko maja gdzies nie mam.laktatora to kaza mi kupic koncowke za. 40 zl albo recznie reka sciagac mialam dzis wyjsc,ale chyba za duzo wyszlo i nie wyjde;/wole w domu dojsc do siebie i dowozic tu mleko dziewczynki tylko widze przez szybke oddychają same 2140 i 2240 g![]()
Stwierdzilam ze w domu mam pomoc i bedzie mi latwiej dojsc do siebie w innym otoczeniu tu wszystko maja w dupieAha. Długo dochodzisz do siebie po CC ja po 12 godz byłam już pod szpitalem na spacerze w pół zgiętą ale było oki. Nie chcesz zostać w tym hotelu dla mam o którym mówiłaś?
Aha. A odwiedzać ich i tak nie będziesz mogła? Czy wpuszczają? A jak z mlekiem masz trochę?Stwierdzilam ze w domu mam pomoc i bedzie mi latwiej dojsc do siebie w innym otoczeniu tu wszystko maja w dupie
Czy sa pod respiratorami?Syn tez mnie potrzebuje,a tu nic wiecej zrobic nie moge nawet ich dotknąć