reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na tvn leci fajny film- Pogrzebana prawda, ogladam to już 3 raz ale to fajny film, o dziewczynie zamordowanej przez macochę. Jej duch krąży po domu, lubię takie nawiedzone filmy o zbłąkanych duszach....hihihi.... ;-) ;-) ;-)

reklama
dzień doberek !!! :tak:

Beatka, a po tym filmie nie miałaś potem koszmaru sennego ???!!!???

Pozdrawiam wszystkie staraczki planowaczki i życzę miłego dnia :-D:-D:-D

Beatko takie filmy to zdecydowanie nie dla mnie:no:, na sama mysl, az mnie ciarki przechodza.:szok:Twarda sztuka z Ciebie:tak:.
Jarzebinko witaj !
Milego dnia wszystkim!:-);-):happy2:

Medio ale to taki przyjemny film, nie było jakiś upiorów. Dusza zmarłej błąkała się po domu, chciała dowiedzieć się jak zmarła jej mama. Nie było upiorów i jakiś jęków, film bardziej dla kobiet, taki melodramat- polecam.

Ja bardzo lubie komedie, melodramaty, to lubi moja mama, ja boje sie takich psychologiczych fimow i zawsze kazalam jej przelaczac na inne programy, bo nie moglam pozniej spac, taki tchorz ze mnie. Za bardzo je przezywam.Taka wydelikacona jestem niestety.

Medio ja też lubię komedie, najbardziej takie bezsensowne.....hihihi.......
A psychologiczne to lubię i to bardzo- mój S to lubi fantastyczne, mocne sensacje gdzie latają z pistoletami, horrory- brrrrrrrr których nie cierpię.

co do filmów to tak różnie bywa, :-p jedynie co zaobserwowałam, to po urodzeniu dziecka nie mogę oglądać tzw. filmów z życia wziete właśnie jeżeli bohaterem jest dziecko, czy choroba czy jakis inny problem, teraz to nie są filmy dla mnie, stałam sie chyba bardziej wrażliwa na zło, jakie czycha na dzieci i wtedy strasznie sie rozklejam i przeżywam, a potem spać nie mogę :no: przed ciążą aż tak ich nie przeżywałam, robiły wrażenie ale nie aż do takiego stopnia :-p ( mam nadzieję,że zrozumiecie o co mi chodzi, żeby nie wyszło że jestem nieczuła ?!?!?!?!?!?) :tak:

A psychologiczne to lubię i to bardzo- mój S to lubi fantastyczne, mocne sensacje gdzie latają z pistoletami, horrory- brrrrrrrr których nie cierpię.
Beatko moj maz ma dokladnie takie sam gust, wojenne, kryminalne, horror-choc tego ostatniego nie oglada, bo mu zabraniam:angry: w moim towarzystwie nie wolno:no:.

reklama
S takie filmy ogląda wieczorem, jak idę spać.

Jarzębinko ja takie lubię oglądać z życia wzięte, po nich jestem bardziej czujna, ale fakt też mocno to przeżywam.

Do góry