reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dzień doberek !!! 
Beatka, a po tym filmie nie miałaś potem koszmaru sennego ???!!!???
Pozdrawiam wszystkie staraczki planowaczki i życzę miłego dnia

Beatka, a po tym filmie nie miałaś potem koszmaru sennego ???!!!???
Pozdrawiam wszystkie staraczki planowaczki i życzę miłego dnia

Medio
Fanka BB :)
Ja bardzo lubie komedie, melodramaty, to lubi moja mama, ja boje sie takich psychologiczych fimow i zawsze kazalam jej przelaczac na inne programy, bo nie moglam pozniej spac, taki tchorz ze mnie. Za bardzo je przezywam.Taka wydelikacona jestem niestety.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
co do filmów to tak różnie bywa,
jedynie co zaobserwowałam, to po urodzeniu dziecka nie mogę oglądać tzw. filmów z życia wziete właśnie jeżeli bohaterem jest dziecko, czy choroba czy jakis inny problem, teraz to nie są filmy dla mnie, stałam sie chyba bardziej wrażliwa na zło, jakie czycha na dzieci i wtedy strasznie sie rozklejam i przeżywam, a potem spać nie mogę
przed ciążą aż tak ich nie przeżywałam, robiły wrażenie ale nie aż do takiego stopnia
( mam nadzieję,że zrozumiecie o co mi chodzi, żeby nie wyszło że jestem nieczuła ?!?!?!?!?!?) 

Medio
Fanka BB :)
Beatko moj maz ma dokladnie takie sam gust, wojenne, kryminalne, horror-choc tego ostatniego nie oglada, bo mu zabraniamA psychologiczne to lubię i to bardzo- mój S to lubi fantastyczne, mocne sensacje gdzie latają z pistoletami, horrory- brrrrrrrr których nie cierpię.

reklama
Podziel się: