• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czy wy dziewczyny serio wierzycie, że płeć można zaplanować?
A no można... Tylko kasę trzeba mieć w usa już robią invitro i za odpowiednią gotówkę można nawet płeć wybrać [emoji85][emoji12]
I póki co to chyba jedyna pewna metoda.
Aczkolwiek niektóre z nas kobiet mogą mieć problem z donoszeniem ciąży określonej płci...

Ostatnia edycja:
A no można... Tylko kasę trzeba mieć w usa już robią invitro i za odpowiednią gotówkę można nawet płeć wybrać [emoji85][emoji12]
I póki co to chyba jedyna pewna metoda.
Aczkolwiek niektóre z nas kobiet mogą mieć problem z donoszeniem ciąży określonej płci...
Dokładnie np moja mama nie mogła mieć chłopców, dwie ciążę stracone i ma dwie dziewczyny🙂 ale i siostra i ja mamy syna

reklama
Witam 🤗

U mnie w rodzinie tak było moja bratowa miała mieć syna, szoku doznała na porodówce bo urodziła córkę 😁
Parka w domu wiec było jej obojętne, ale całą ciąże nastawiona na syna była, a tu taka niespodzianka 😲

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry