Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tez miałam takie coś, to chyba czop, lekarz mi mówił, że teraz mogą pojawiać się plamienia. U mnie jednorazowa sytuacja, więc nie byłam z ttym u lekarza ani na izbie.Dziewczyny, dzisiaj na papierze po południu zauważyłam delikatnie różowy śluz, a teraz już bardziej brązowy (nie ma go dużo). Lekarz dopiero za tydzień ale jak coś to podjadę na izbę do szpitala. Nie mam skurczy, brzuch zaboli od czasu do czasu jak na miesiączkę, ruchy czuję normalnie. Czy to może być skracająca się szyjka? Odchodzi powoli czop? Zmartwiłam się...
tez miałam takie coś, to chyba czop, lekarz mi mówił, że teraz mogą pojawiać się plamienia. U mnie jednorazowa sytuacja, więc nie byłam z ttym u lekarza ani na izbie.
3 koszule, plus podklady opakowanie.Dziewczyny, nie wiem czy to pytanie już było, ale miałyście jakąś specjalną koszulę do porodu? czy po prostu dłuższy tshirt? i potem na pobyt w szpitalu koszule do karmienia? ile sztuk?
jakie podkłady poporodowe polecacie? bella podobno są słabe?
Dziewczyny, dzisiaj na papierze po południu zauważyłam delikatnie różowy śluz, a teraz już bardziej brązowy (nie ma go dużo). Lekarz dopiero za tydzień ale jak coś to podjadę na izbę do szpitala. Nie mam skurczy, brzuch zaboli od czasu do czasu jak na miesiączkę, ruchy czuję normalnie. Czy to może być skracająca się szyjka? Odchodzi powoli czop? Zmartwiłam się...
Na kiedy masz termin?
Ja mam na 25, a już mam skurcze i te plamienie jednorazowe. Byle do 1 stycznia, potem mogę rodzicNa 17 stycznia dopiero... także myślałam, że jeszcze czas na jakieś takie akcje.