• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
U męża są to pęknięcia chromosomow i zamienione miejscami ☹️jest to dość skomplikowane oczywiście może zdarzyć się cud i ciąża się utrzyma ale też jest ryzyko wad u dziecka i do tego może ono odziedziczyc te translokacje i nie mieć kiedyś dzieci, więc woleliśmy już nie przechodzić tego i nie ryzykować bo od 4 lat nasze życie kręciło się tylko wokół lekarzy szpitali, chcemy w końcu zacząć żyć. A z jakiej kliniki korzystacie?
Super, że się zdecydowaliście na dawcę, u nas też nasienie dawcy, nieś jesteście sami, a dzidzia i tak jest Wasza wymarzona ❤️🙂

reklama
A ja myślalam że z mężem będziemy jedyni którzy korzystają z nasienia dawcy 😁
Ja to w ogóle nie wyobrażałam sobie, że problem bezpłodności może nas dotyczyć, tyle dzieci w rodzinie i w ogóle..... na szczęście są możliwości, które dają nadzieje i szanse na szczęście, którego tak bardzo pragniemy...
Tak na prawdę dzięki tutaj forum dopiero widać jak duży problem jest w tym temacie i ciszę się bardzo, że tu trafiłam... nie wiem jakbym to wszystko inaczej przetrwała 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry