DarkAsterR
Fanka BB :)
Dobrze. Usuwajcie jak leci z automatu dzieci niepełnosprawne. Wszystkich mierzmy jedną miarą. Słabsi niech nie będą kulą u nogi mocnych.
Ktoś juz miał takie myślenie w latach 30. widać, że nie był jedyny.
Hej, po raz kolejny udowadniasz, ze brak ci argumentów w dyskusji i jedyne co masz to ideologie.
A mnie na prawdę zastanawia wciąż jedno pytanie do obrońców bo odpowiedzi jeszcze nie dostałam.
Tak wiem że to gdybanie i raczej nierealne ale...
Co byście zrobiły i co czuły gdyby była sytuacja odwrotna. Gdyby był NAKAZ usuwania ciazy gdy płod jest chory lub z jakiego kolwiek innego powodu...? Siedziały byście grzecznie w domu i zgadzały się na to?
Albo nakaz sterylizacji mężczyzn.

Kiedy trafiłam na to forum jako ogół odniosłam wrażenie, że każda z Was stara się o dziecko, bardzo chce je mieć. Imponowała mi wiedzą jaką macie o cyklach, owulacji, obserwacji własnego organizmu. Ale to... To hipokryzja. Z jednej strony płaczecie, że tak bardzo chcecie dziecka, obserwujecie się i wydajecie majątek na in vitro a tutaj zakaz zabijania dzieci jest dla Was średniowieczem. Zastanówcie się po której stronie jesteście.
Ja nie wydaje majątku na in vitro. I mam już wymarzona liczbę dzieci.
Jak to się ma do mojego postulatu, ze jestem za tym, żeby to kobiety miały wybór?