reklama
Dudkiewicz, a Ty gdzie teraz planujesz rodzić? Czyżby Łubinowa? Bo wśród ciężarnych na placach zabaw takie trendy były zauważalne jesieniąToalety są nawet 4:d tyle że wspólne
Który Cię prowadzi?

Eeee cztery to rozpusta, w Tychach była jedna działająca kabina mega obskórna gdy byłam na położnictwie a hormony tak szalały że nie robiło to na mnie żadnego wrażenia

Naprawdę szkoda, że nie stosują zabezpieczeń... Ale dobrze ze chociaż luteinę dostałaśZ leków dostalam luteine 2 × dziennie i to wszystko. Nic innego nie stosują.

A historię za sobą też masz ciekawą

Tak? A skąd jesteś i gdzie planujesz rodzić? Gdzie Ci szew zakładali bo o ile pamiętam masz szew założony?O, to jesteś z mojej okolicy![]()
I jeszcze termin mamy bardzo podobny, bo ja mam na 15 marca

A powiem Ci, że miałam wrażenie że objechałaś ten szpital i już nie będziesz chciała tam rodzićNiet, pójdę do Rudy dla mnie też nie mają znaczenia udogodnieniachciałabym rodzic z mężem bo zawsze raźniej ale coś czuję że będzie to niemozliwe.

Mucha19930
Fanka BB :)
Hej ☺ ktoś tu kiedyś pisał o problemach z nerkami. Zobaczcie na te wyniki badań. Okropnie bolą mnie plecy i promieniuje to na dół brzucha. Wczoraj byłam u lekarza i stwierdził że ginekologiczne jest ok.
Ból się nasila. Lekarz kazał mi brać furoxin i powtórzyć badania w poniedziałek.
Nie wiem na ile ten ból to nerki a na ile rwa.
Ktoś coś doradzi?
Ból się nasila. Lekarz kazał mi brać furoxin i powtórzyć badania w poniedziałek.
Ktoś coś doradzi?
Załączniki
Zzzzzz
Fanka BB :)
Jak dla mnie antybiotyk bo bakterie zrób posiew będziesz wiedziała jakie.Hej [emoji5] ktoś tu kiedyś pisał o problemach z nerkami. Zobaczcie na te wyniki badań. Okropnie bolą mnie plecy i promieniuje to na dół brzucha. Wczoraj byłam u lekarza i stwierdził że ginekologiczne jest ok.
Ktoś coś doradzi?
reklama
Podziel się: