reklama
Kropka29
Moderator
hej witam wszystkich jako nowa użytkowniczka forumstaramy się z mężem o 1 dziecko. Czy mnie oczy nie mylą i widzę 2 kreski?
zrobiłam test 1/2 dni przed okresem z 2 moczu ..
pozdrawiam
Cześć
Gryfin
Fanka BB :)
Cześć! Coś widać delikatnie, najlepiej powtórz w dniu planowanej @, ile dpo jesteś? Jak długie masz cykle?hej witam wszystkich jako nowa użytkowniczka forumstaramy się z mężem o 1 dziecko. Czy mnie oczy nie mylą i widzę 2 kreski?
pozdrawiam
Nessii_
Fanka BB :)
U mnie 29 dc- w piątek testujeCześć dziewczyny miłego dnia dla WasJak się czujecie? Kto dziś testuje? Który dc?

Od początku cyklu jestem dziwnie spokojna

Oprócz ciągłego bólu brzucha (jelit) i jeszcze większych wyprysków na twarzy, żadnych odstępstwa od normy więc się nie nastawiam

U mnie @ powinna przyjść w sobotę owu była około 14.02 tez jestem dziwnie spokojna i wgl mnie nie korci, dziwnych objawów brak nawet tych na okresU mnie 29 dc- w piątek testuje
Od początku cyklu jestem dziwnie spokojnanawet mnie nie kusi na wcześniejsze testowanie...
Oprócz ciągłego bólu brzucha (jelit) i jeszcze większych wyprysków na twarzy, żadnych odstępstwa od normy więc się nie nastawiam![]()

RoZa_MiMi89
Aktywna w BB
Witam dziewczynki.
W kwietniu kończę 32 lata z partnerem zaczynamy dopiero starania o dziecko. Mam syna z pierwszego małżeństwa 12 lat
ciekawe jak pojdzie tym razem...
Witam Was wszystkie serdecznie

W kwietniu kończę 32 lata z partnerem zaczynamy dopiero starania o dziecko. Mam syna z pierwszego małżeństwa 12 lat

Witam Was wszystkie serdecznie

Dziewczyny,
Jeśli jecie ananasa w kapsułkach to jakie dawkowanie?
O a po co ananas? Nigdy nir słyszałam o suplementacji ananasa
reklama
Fajne kapcie. Zatestuj jeszcze w terminie @hej witam wszystkich jako nowa użytkowniczka forumstaramy się z mężem o 1 dziecko. Czy mnie oczy nie mylą i widzę 2 kreski?
pozdrawiam
Podziel się: