Elizabeth84
Fanka BB :)
No może dziękuję za odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz wizytę u gin? Jakby co powiedz że Cię to zdziwiło/zaniepokoiło i co gin sądzi.No może dziękuję za odpowiedź
Hej ja też teraz po owulacji odczuwałam takie skurcze i kłucie jajników miałam inseminację i myślę, że może też być to przyczyna tabletek lametta,które brałam przed inseminacją Jednak plamień nie miałam.Hej Dziewczynymam pytanko. Czy ktoś miał moze pojedyncze plamienie 3 dni po owu, skurcze macicy. i co to znaczy ? Pierwszy raz w życiu takie cyrki. W pon na usg jajo 24mm, przed samiutkim pęknięciem.
Powodzenia . Życzę żeby była piękna pozytywna betaDziś 27dc, cykle mam 28-29dniowe, a plamienie mam od 25dc. Sikaniec wyszedł dziś bialutki. Ale namówiłas mnie i pójdę się upewnić jutroz progesteronem nigdy nie miałam problemu, ale może
Pytałam lekarza, to nic nie kazał brać po IUI.
Oj obyś się nie rozchorowała, dużo zdrowia życzęI jak tam dziewczynki mija Wam ostatni tydzień lutego? Mnie popołudniu zaczęło gardło trochę boleć i coś mnie bierze chyba bo czuję się jak kapeć, mierzyłam temp i mam 37,3.![]()
trzymam kciuki za piękny wynikOj obyś się nie rozchorowała, dużo zdrowia życzęJa miałam dziś ciężki dzień w pracy .
Jutro jadę na betę ....
Dzieki :-)Hej ja też teraz po owulacji odczuwałam takie skurcze i kłucie jajników miałam inseminację i myślę, że może też być to przyczyna tabletek lametta,które brałam przed inseminacją Jednak plamień nie miałam.
Spokojnie to po prostu pięknie narośnięte endometriumHormony są w porządku dziś dostałam okres i poprostu masakra nie nadążałam do toalety chodzić![]()