superKochane beta 53,9 nie za mało ? Ale wyszło mi TSH 4,6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
superKochane beta 53,9 nie za mało ? Ale wyszło mi TSH 4,6
No ja też cały dzień w pracy myślałamCały dzień czekałam na ta informacje, co najmniej jak na swoją betędziś planowany dzień miesiączki? Wydaje mi się ze beta ok
ale TSH według mnie wysokie... masz kontakt z lekarzem prowadzącym?
ŁadnieKochane beta 53,9 nie za mało ? Ale wyszło mi TSH 4,6
No już właśnie napisałam do kliniki o wdrożenie lekówŁadnieale Tsh bardzo wysokie, koniecznie endokrynolog, gin też teoretycznie może przepisać leki, musisz skonsultować
Nie spokojnie, hormony ogólnie szaleją w ciąży, ja przez cały czas mam wahania 1,00-4,5 i zmianę dawki leków co miesiąc. Ważna jest reakcja i leki. I gratulacje !!!!!No już właśnie napisałam do kliniki o wdrożenie lekówmam nadzieję że TSH nie narobi mi nieczego złego
![]()
A poprzednia ile wyniosła dokładnie? i ile dni temu? Z tsh to do lekarza koniecznie bo bardzo wysokie. EDIT: już doczytałamKochane beta 53,9 nie za mało ? Ale wyszło mi TSH 4,6
Juz napisałam do kliniki o te TSH mam nadzieję że jutro mi wypiszą receptęA poprzednia ile wyniosła dokładnie? i ile dni temu? Z tsh to do lekarza koniecznie bo bardzo wysokie.
Dziękuję bardzo KochanaNie spokojnie, hormony ogólnie szaleją w ciąży, ja przez cały czas mam wahania 1,00-4,5 i zmianę dawki leków co miesiąc. Ważna jest reakcja i leki. I gratulacje !!!!!niech beta dalej pięknie rośnie
Kochane beta 53,9 nie za mało ? Ale wyszło mi TSH 4,6