No i hiperinsulinemie tez i lekko za wysoki cukier
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i hiperinsulinemie tez i lekko za wysoki cukier
Ja tez lecze hiperinsulinemie Metformina 1000 i dieta dla cukrzyków. Da się to ustabilizowac
Zastrzelę sie za moment przysięgam;((((No i hiperinsulinemie tez i lekko za wysoki cukier
poczekaj z tym strzelaniem do poniedziałkuZastrzelę sie za moment przysięgam;((((
Boję się, że dr Augustyniak nie ma takiej wiedzy nie wiem nie znam go ale boję się tego, że każe mi iść do dietetyka i wrócić za 3 miesiące ja dłużej nie wytrzymam tej niepewnościpoczekaj z tym strzelaniem do poniedziałkukochana spokojnie, przecież to wszystko można wyregulować lekami. Nie nakręcaj się, będzie dobrze
![]()
To jest wszystko do wyregulowania lekami i dieta. SpokojnieZastrzelę sie za moment przysięgam;((((
To są podstawy podstaw i na pewno dr będzie wiedzieć co zrobić :-) moze Cie wysłać na konsultacje do endokrynolog jesli nie ma specjalizacji. Jeśli ma to od razu bedzie mogła dac receptęBoję się, że dr Augustyniak nie ma takiej wiedzy nie wiem nie znam go ale boję się tego, że każe mi iść do dietetyka i wrócić za 3 miesiące ja dłużej nie wytrzymam tej niepewności![]()
Ten lekarz jest jeden na całą klinikę niepłodności... jest tylko ginekologiem, załamałam się bo zawsze wyniki mialam super naprawdę a teraz jest dupa dosłownie dupaTo są podstawy podstaw i na pewno dr będzie wiedzieć co zrobić :-) moze Cie wysłać na konsultacje do endokrynolog jesli nie ma specjalizacji. Jeśli ma to od razu bedzie mogła dac receptę
napewno ma taką wiedzę i dobrze Cię pokierujeBoję się, że dr Augustyniak nie ma takiej wiedzy nie wiem nie znam go ale boję się tego, że każe mi iść do dietetyka i wrócić za 3 miesiące ja dłużej nie wytrzymam tej niepewności![]()
kochana dr Augustyniak zajmuje się również endokrynologia ginekologicznaTo są podstawy podstaw i na pewno dr będzie wiedzieć co zrobić :-) moze Cie wysłać na konsultacje do endokrynolog jesli nie ma specjalizacji. Jeśli ma to od razu bedzie mogła dac receptę