Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje utrzymuje się nadal poniżej 1. Jakos tydzien temu mialam 0,8.Dziewczyny,a jak wasze TSH? Ja byłam strasznie zmęczona i jak się okazało TSH z idealnego poszybowało w górę.
Mi się TSH rozlegulowalo albo w ciąży albo już przed (bo włosy mi strasznie wypadały na kilka mscy przed ciążą). No w każdym razie w I trymestrze wyszło mi 2,5, zaczęłam brać euthyrox w dawce 25, spadło do 1,coś. W drugim trym. znowu wzrosło do 2,7 i miałam przeczucie, że coś jest nie tak, serce mi momentami kołatało, byłam jakaś niespokojna i dawka zwiększona do 37,5 euthyroxu. Znowu spadło do jakoś 1,2. Ale to kołatanie to nie wiem czy przez TSH. Magnez też został mi zalecony więc teraz nie dojdę przez co to.Dziewczyny,a jak wasze TSH? Ja byłam strasznie zmęczona i jak się okazało TSH z idealnego poszybowało w górę.
U mnie w 10 tc TSH wynosiło 3,1 i mialam euthyrox 50... Teraz w 22 tc robiłam badanie i wyszło TSH 3,2... Od paru dni biorę euthyrox 100 i w połowie tygodnia pójdę na krew... Zobaczymy jakie będą wynikiDziewczyny,a jak wasze TSH? Ja byłam strasznie zmęczona i jak się okazało TSH z idealnego poszybowało w górę.
No ja mam TSH sprawdzane co miesiąc.A czy jeśli w pierwszym trymestrze miałyście prawidłowe tsh to później lekarz też Wam zlecał, czy już nie?