reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Kacperku Pusi wszystkiego naj naj naj:-) kochany!!!!!!!!:-)

hihi a moj Kacperek własnie z okazji 4 miesiecy wpierniczył deserek jagoda jablko:-) jak on wyglądal:-) hehehe

reklama
a mój Kapik kolejne zaskoczenie na 4 miesiace:-) hehe pewnie u was u wiekszości to juz bylo ale wlasnie przewraca sie z boku na bok:-) hihihi:-) skubaniec mój:-)

Dzien Dobry!
100 lat dla naszych Kacperkow!!!

My dzisiaj idziemy na szczepienie, wiec zajrze pozniej;-)
No i babka do pomocy dzis przychodzi, juupppiii:-D
Do pozniej, pa!

Witam Kobitki :tak:

Dla Kacperka Sabinki i Kacperka Pusi z okazji ukończenia 4 miesiąca :-D
Wiele uśmiechów a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości,
długich wakacji i moc słodyczy.
Tego Wam dzisiaj Aluśka życzy :-):-)
:-)

145rn6.gif

Dzien doberek:tak::tak:

Wszyskiego najlepszego dla dzisiejszych 4-ro miesieczniakow:-):-) duzo usmiechu, pysznych deserkow i slodkiego mleczka:-):-)

U nas dzis nocka byla cudna... Oskarus zasnal o 19.30 i po 6 rano bylo dopiero karmienie - choc pewnie by jeszcze wytrzymal, ale ja juz nie... mleczko juz cieklo:-D:-D:-D:-D

Pusia Wow podziwiam tej diety bezbiałkowej bo dużo to kosztuje wyrzeczeń ale pewnie warto:tak:Co do specjalnych witamin to myślę że te dla matek karmiących ale musisz uważać żeby w tabletkach nie było jako substancji uzupełniających laktozy bo wtedy dupa i na nowo byś zaczynała poczytaj w ulotce:tak:

Sto lat dla Pusiowego Kapika dużo zdróweczka 4-miesięczniaku:tak:

No ja po pierwszym porodzie też miałam lepiej dlatego teraz jestem zdziwiona co się dzieje w moim organiźmie:-(ale teraz powinno być git:tak:

Ja też zawsze w sobotkę mega sprzątanko i lubię to i Elbra nie dziwię się ale mnie to też relaksuje uwielbiam jak jest tak super czyściutko a co do programu na tvn to też go lubię i dużo pomysłów zaczerpnęłam od niej:-D:tak:

Ja 2 dni prasowałam współczuję a właśnie pozdejmowałam pościele i pewnie wieczór mam romantyczny z żelazkiem w roli głównej.

A i ja ręczników nie prasuję chociaż to:no:
Idę sprzątać

hihi a moj Kacperek własnie z okazji 4 miesiecy wpierniczył deserek jagoda jablko:-) jak on wyglądal:-) hehehe

W imieniu Kacperka dziękuję CIOCIĄ za życzenia :tak:

Beatko34 co do diety to racja sporo wyrzeczeń ale co zrobić :-(jak mus to mus. Mam nadzieje, że ta skaza jakoś szybko może minie ...

a mój Kapik kolejne zaskoczenie na 4 miesiace:-) hehe pewnie u was u wiekszości to juz bylo ale wlasnie przewraca sie z boku na bok:-) hihihi:-) skubaniec mój:-)
Dawaj fotki Sabinko

Dzien Dobry!

Do pozniej, pa!
No to super dzionek się szykuje wypoczywaj i korzystaj

No a mam sprzątać a ciągle tu kukam:-D

Dzien doberek:tak::tak:

Wszyskiego najlepszego dla dzisiejszych 4-ro miesieczniakow:-):-) duzo usmiechu, pysznych deserkow i slodkiego mleczka:-):-)

U nas dzis nocka byla cudna... Oskarus zasnal o 19.30 i po 6 rano bylo dopiero karmienie - choc pewnie by jeszcze wytrzymal, ale ja juz nie... mleczko juz cieklo:-D:-D:-D:-D

To tylko pozazdrościć takiej nocki :tak:

Dzien Dobry!

Do pozniej, pa!

Powodzenia na szczepieniu :tak:

Ladinko, daj znac jak po szczepieniu... my mamy w piatek:shocked2:

Larvuniu, wzruszylam sie jak czytalam jak Marcelus teskal... trzymam kciuki za Was:tak::tak:

Ciekawe jak tam Marysia sobie radzi na rehabilitacji...

Sabinko, pieknie ...jabluszko z jagodka - mmm... moj szkrabik tylko cyca... ale za miesiac juz zaczniemy szalec...:tak::tak:

Beaciu, u mnie poki co okresu ciagle brak... ale ja karmie wylacznie piersia:tak::tak: no i trzymaj sie, a 1 kwietnia to juz tuz... tuz...:tak::tak:

Lilka, ja tez musze miec wszedzie blysk... inaczej nie umiem... moge nie miec obiadu, ale musi domek lsnic...

A co do prasowania to nie prasuje...:-D:-D

Nie wiem, czy pisalam Wam, ale moj synus juz wola mama...:-):-):-)
Jest to takie specyficzne maaa-maa!!! Zawsze zaczyna sie od minki w podkowke... i widac, ze chce cos powiedziec... i wtedy tak slicznie wola przez plakusianie... mmmmaaa-maaa!!!! Ale jestem happy!!!!:-):-):-):-)

reklama
Do góry