Na fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkamiO a jednak to może być prawda co czytałam. Ale że jak, idziesz na fotel a potem co? Ściągają zwłoki na łóżko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkamiO a jednak to może być prawda co czytałam. Ale że jak, idziesz na fotel a potem co? Ściągają zwłoki na łóżko
O kuwa, normalnie płaczęNa fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkamizawsze mnie to stresowało że mi na nieświadomce ktoś majty ubiera
![]()
Na fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkamizawsze mnie to stresowało że mi na nieświadomce ktoś majty ubiera
![]()
Pan woźny zajmuje się takimi rzeczamiO kuwa, normalnie płaczępytałaś kto ci te majty założył??
Na foteluDziewczyny głupie pytanieCzy wy punkcję miałyście na fotelu ginekologicznym czy brali was na salę na łóżku?
Ciekawe, czy jeszcze mogę się wycofaćPan woźny zajmuje się takimi rzeczami
Ps I to on trzyma młotek przy punkcji![]()
To krótka narkoza... Sama wchodzisz na fotel, budzą Cię i sama wracasz do łóżka (no dobra, może lekko prowadzą za ramię)...O a jednak to może być prawda co czytałam. Ale że jak, idziesz na fotel a potem co? Ściągają zwłoki na łóżko![]()
Nie da rady - już skóra sprzedanaCiekawe, czy jeszcze mogę się wycofać![]()
No nie wiem czy taka krótka, po dwóch poprzednich spałam nieprzytomna ze 3 godzinyTo krótka narkoza... Sama wchodzisz na fotel, budzą Cię i sama wracasz do łóżka (no dobra, może lekko prowadzą za ramię)...![]()
Dobrze że jestem już stara i nieatrakcyjna, przynajmniej mam pewność, że mnie ten woźny nie wykorzystaNie da rady - już skóra sprzedana![]()