• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Witam się z wszystkimi :) dołączam i chętnie poczytam Wasze doświadczenia (a muszę sporo nadrobić)- o sobie.. lat 32, 1 procedura w grudniu zarodek podany w 3dobie-niepwodzenie, został mi się jeszcze jeden ale czekam 3 miesiące od zaszczepienia i spróbujemy:) Ogólnie jestem 2 lata po nowotowrze szyjki ostatecznie uciętej i chemioterapii z 2 dorodnymi mięśniakami obecnie....
Witaj😉
Gdzie się leczysz ? Jakiej jakości masz zarodki ?

reklama
Mamy jeden 4AB..nie wiem czy powinnam wykonać jeszcze jakieś badania, czy w tym cyklu podchodzić czy może za miesiąc...
Mamy jeden 4AB..nie wiem czy powinnam wykonać jeszcze jakieś badania, czy w tym cyklu podchodzić czy może za miesiąc...
Wszystko zależy od tego jak się czujesz. Jeżeli masz siłę walcz i podejdź do kolejnego transferu od razu, jeżeli potrzebujesz odpocząć to słuchaj organizmu. W złym stanie i tak ciężko będzie ci działać. Czasami starczy jeden cykl przerwy żebyś doszła do siebie. Trzymam za Ciebie kciuki✊

reklama
cześć laski, ja właśnie próbuję się ocknąć po punkcji, jestem trochę zmartwiona bo podczas wizyt kontrolnych lekarz był mega zadowolony , że te jajka rosną jak szalone a dziś troszkę mu mina zrzędła bo z 10 pobranych tylko 4 nadawały się do czegokolwiek, sttrasznie się martwie że to malutko ... :(
Ja miałam ostatnio 3. I 3 zarodki . Dwa dobre i jeden słabszy troszkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry