Coffe18
Fanka BB :)
Sama się nie mogę doczekać a tu wizyta dopiero na 15:30@Per Em @miętowa25 @Cappuccinko198
Laseczki trzymam kciuki za dobre wiadomości i za piękne jajca! Proszę mi tu ładnie meldować ile żeście naprodukowały![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sama się nie mogę doczekać a tu wizyta dopiero na 15:30@Per Em @miętowa25 @Cappuccinko198
Laseczki trzymam kciuki za dobre wiadomości i za piękne jajca! Proszę mi tu ładnie meldować ile żeście naprodukowały![]()
nie dziękuję@Per Em @miętowa25 @Cappuccinko198
Kurde dziewczyny spadlam ze schodów xd co prawda nie aż tak mocno ale klucz mi spadł A ja na to noge postawilam i się zeslizgnelam i jeb na dupe... mam schize ze się coś w brzuchu porobiło... dzisiaj mam ostatni zastrzyk z menopuru i jutro wizyta przed puckupem, ale chyba na etapie produkcji jajeczek to się nic nie stanie co? Stresa mam :/ ja to jestem dekiel
Dzieki ale jestem obsrana ze się coś oberwało tam w środkuKochana uważaj na siebie!
Raczej nic nie powinno sie stac, nie martw sie![]()
Dzieki ale jestem obsrana ze się coś oberwało tam w środkuNo nie wyczymie xr
Na pewno nic się nie stało...nie przejmuj sięKurde dziewczyny spadlam ze schodów xd co prawda nie aż tak mocno ale klucz mi spadł A ja na to noge postawilam i się zeslizgnelam i jeb na dupe... mam schize ze się coś w brzuchu porobiło... dzisiaj mam ostatni zastrzyk z menopuru i jutro wizyta przed puckupem, ale chyba na etapie produkcji jajeczek to się nic nie stanie co? Stresa mam :/ ja to jestem dekiel
Ja tego tematu nie ogarniamHejka @kate_p7 , ja już po wizycie. Mi profesorek powiedział, że kobiety w ciąży powinny się szczepić na covid. Ale tak się zastanawiam czy u nas jest to dopuszczone? Czekam na wieści od Ciebie, co twój lekarz powiedział na ten temat.
Mój maluch ma już ponad 700g i dość sporo kopiebuziaki
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam mocno za każdą kciuki![]()