reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

Jarzębinko mam już antybiotyk na te zatoki- augumentin, troszkę boli mnie prawa strona głowy i ten okropny katar......:baffled::baffled::baffled: Ale spoko, robota idzie pełną parą.....hahaha......:-D:-D:-D Żaden katar mnie nie powstrzyma......:-D:-D:-D

Ewciu całuski dla synka, niech szybko wraca do zdrowia.:tak::tak::tak:

Eliczku, no nie mogę nacieszyć się mężem.....hihihi.......:-D:-D:-D

Kasiu a co u ciebie???????? Żyjesz jeszcze????????:cool2::happy2:

:-D Oskar w przedszkolu, S odsypia noc, a ja dorwałam się do kompa......hihihi.:sorry2:

reklama
Jarzębinko i jak, synuś załapał się na szczepionkę?
Beatko a ty na antybiotyku biedactwo lecisz :szok:? Kuruj się szybko i zaserwuj sobie po antybiotyku Lactowaginal dopochwowo lub Lacibios w tabletkach na odbudowanie flory w pochwie, bo Augmentin lubi powodować brzybki
Eliczku, Kasiu_2005 :-)
A gdzie K_asia? Miała mieć usg i się nie pochwaliła :-(
Anka, Stokrotka, Medio miłego dzionka
Nas niestety pogoda nie rozpieszcza :wściekła/y:

jarzebinko na malcie macie spacer??

a no :-D fajne miejsce prawda! :-) tylko krok i jesteśmy, my z Poznania przecież blisko mamy :tak::-D z centrum tramwajem tylko 10 min, więc jaka filozofia

Jarzębinko i jak, synuś załapał się na szczepionkę?Nas niestety pogoda nie rozpieszcza :wściekła/y:

szczepienie o 14.30, więc zobaczymy;-) a słoneczka troszkę i Tobie podrzucimy bo u nas jest go nawet dużo :-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

Beatka, zdróweczka :cool2:

super,ze amcie taka możliwośc spotkania sie live na zywo,hehe,
bo wszytskie po Polsce i swiecie rzucone,wiec zawsze jest ciężko,,ale super,ze wy mozecieeee

Dorotko u nas pogoda też cudna.....;-)

Jarzębinko i jak po szczepieniu, synuś płakał ?????
Mąż mnie dogląda i się dobrze mną zajmuje......hihihi...... jest fachowcem.....;-)

super,ze amcie taka możliwośc spotkania sie live na zywo,hehe,bo wszytskie po Polsce i swiecie rzucone,wiec zawsze jest ciężko,,ale super,ze wy mozecieeee

to sie okarze, co z tego wyjdzie, w zeszłym roku też były plany, i na planach sie skonczyło, oby tym razem było lepiej :tak::-D

Jarzębinko i jak po szczepieniu, synuś płakał ?????
Mąż mnie dogląda i się dobrze mną zajmuje......hihihi...... jest fachowcem.....;-)

a szczepienie nie było takie złe - było dobrze, do momentu jak zobaczył chłopca przed nami, ktory po wkłuciu zaczął płakać, to i mój sie rozpłakał, i jeszcze babka mu nic nie zrobiła a on juz jej powiedział że go boli....samo wkłucie i po , nie było tragedii, troszke łezek poleciało i tyle, teraz przy rozbieraniu mówił,że go rączka boli i śpi na lewej ( a nie jak zwykle na prawej) zobaczymy co :tak::-Dbędzie rano, ale był dzielny :tak::-D

i dobrze,że masz męża fachowca, ale o niego też zadbaj, a co ........niech zawsze pamieta co , a raczej kogo ma w domku :tak::cool2:

miłych snów kochane:happy2::cool2:

jarzebinko no to powodzonka w tym planowaniu,i oby doszlo dos potkania...

Beciu super,ze masz takiego fahcowca,,,moze wypozyczysz na weekend?? zartuje,,hihi.....fajnie macie,,dbajcie o siebie i dogadzajcie sobie....buziakii

Życze wamw szytskim stosunkwoo udanej nocyyyyy

Witajcie Kobietki!
Jarzębinko bardzo Ci dziękuję za zaproszenie i strasznie mi przykro że nie będę mogła przyjść, ale mój Alex ma swoje 8 urodziny, więc będzie fura gości. Bardzo żałuje bo z chęcią bym poszła. Co do regionalnego wątku to faktycznie mnie nie ma, bo za bardzo nie mam czasu szaleć po internecie, zresztą widać jak tu sie pojawiam i o której godzinie, ale czy mogłabyś mi powiedzieć jak znaleźć ten wątek to zajrzę tam. A jeśli chodzi o Kórnik i Rogalinek to ja jeszcze tam nie byłam jedynie czasem tam przejeżdżam i już z daleka widać że jest tam pięknie więc jak kiedyś nie będziesz wiedziała gdzie się wybrać na dłuższy niedzielny spacer to polecam, a jeśli ja wcześniej będę to Ci opowiem.:cool2:

Ewciu zdrówka Twojemu synkowi.
Eliczku oby szybko przeszły te dolegliwości
Dorotko jak u Ciebie samopoczucie?
Wszystkim miłego wieczorku a dla niektórych owocnego w fasolki.;-)

A gdzie nasza Kasia się podziała?:wściekła/y:

reklama
Do góry