Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W najbliższą środę, 12 maja. Po lekach i leczeniu też już nie krwawię, ani nie plamię, ostatnio serduszko biło i ciąża była z usg idealnie taka jak wg OM, ale i tak się boję i nie nastawiam na nic.Kiedy masz wizytę? Ja też miałam problem, bo plamiłam, ale już jest ok.
obudziłam się o 5, i do 11 leżałam i popijalam sok i zagryzalam krakersy. O 12 w końcu wstałam. Jestem słaba przez anemię ale to tymczasoweJak się czujecie dzis dziewczyny?![]()
Cyclonamine, luteine, acard i neoparinA bierzesz jakieś leki na podtrzymanie?
ja mam termin od lekarza z usg i dwa terminy z aplikacjiJak to jest, że Wy już macie termin porodu obliczony przez lekarza, czy położną? Ja sobie mogę co najwyżej sprawdzić w aplikacji. Mam 8 t1d. Od początku na lekach. Krwawienia, plamienia, teraz na l4 i po leczeniu i lekach jest trochę lepiej. Z objawów to tylko trochę boleć piersi i rozchwianie emocjonalne. Po drodze spadająca beta, a tydzień później żywa ciąża z bijacym serduszkiem. Więc sama już nie wiem co będzie, a to moja 4 ciąża, dzieci nie mam.
Czyli jesteś obstawiona lekami. Trzymam kciukiCyclonamine, luteine, acard i neoparin
Mi w poprzedniej ciazy lekarka zalozyla karte ciazy juz na pierwszej wizycie w 5 tygodniu i wyliczyla date porodu z OM.Ponawiam pytanie. W którym tygodniu wam lekarz już wyznaczał termin? Skąd wiecie że będziecie mieć cesarke? Ja nawet jeszcze nie mam karty ciąży, a usg miałam już dwa razy w tej ciąży.
Moj lekarz ma taki obrotowy kalendarz i na tym policzyl. Wpisal mi w karcie ciąży termin 3.12. a karte mi zalozyl teraz na wizycie w 10tc. A cesarkę, bo 1 mialam cesarke 2 lata temu. Ale ten temat akurat muszę z nim przedyskutowac.Ponawiam pytanie. W którym tygodniu wam lekarz już wyznaczał termin? Skąd wiecie że będziecie mieć cesarke? Ja nawet jeszcze nie mam karty ciąży, a usg miałam już dwa razy w tej ciąży.
U mnie, jeśli wszystko będzie ok, pewnie też będzie cc (baaaardzo się tego boję) że względu na wiekPonawiam pytanie. W którym tygodniu wam lekarz już wyznaczał termin? Skąd wiecie że będziecie mieć cesarke? Ja nawet jeszcze nie mam karty ciąży, a usg miałam już dwa razy w tej ciąży.