Hankaa
Fanka BB :)
Byłam robić badania do iui.. dodatkowo zrobiłam betę.. co prawda cztery dni przed terminem ale 2,3.. także lipaTo trzymam kciuki żeby się nie pojawiła!
Pytanie do dziewczyn które biorą lamette. Czy was po niej kłują jajniki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam robić badania do iui.. dodatkowo zrobiłam betę.. co prawda cztery dni przed terminem ale 2,3.. także lipaTo trzymam kciuki żeby się nie pojawiła!
Dziś wzięłam 5 tabletkę i nic nie czuję. Jutro mam monitoring , zobaczymy co tam słychaćTo trzymam kciuki żeby się nie pojawiła!
Jakie badania robiłaś?Byłam robić badania do iui.. dodatkowo zrobiłam betę.. co prawda cztery dni przed terminem ale 2,3.. także lipa
Ginekologiczne: chlamydia, czystość pochwy i cytologia a z krwi sporo tego.. HIV, hcv, hbs, różyczka, Toxo i kilka innychJakie badania robiłaś?
Może po zwiększonych dawkach będzie lepiej? Ja mam 4dzien zastrzyków a 7dc.. w poniedziałek jadę na monitoring i zobaczymy.. od wczoraj źle się czuje, boli mnie głowa i jest mi niedobrze.. mam nadzieję że nie po lekuHej dziewczyny,co u Was?
Ja po Lametta wychowałam dwa dominujące pęcherzyki , dostałam aerozol z Estrogenami na cienkie endometrium, byłam teraz w środę , pęcherzyki pękły ale Endo 6 mm :/ we wtorek mam biopsje endometrium, kolejny cykl będę mieć zwiększeną dawkę estrogenów. Jestem podłamana tym wszystkimprzy takim Endo ani inseminacja ani in vitro nie ma sensu
Ja jestem w trakcie symulacji.. pęcherzyki porosły aż za bardzo.. nie wiem czy uda się iui bo lekarz boi się ciąży trojaczej.Hej, my luzujemy po wakacjach podjedziemy do iu czyli w sierpniu.
A ty jak tam ?