• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Evela.6 wpisz mnie proszę na 16 na wizytę. Jadę zobaczyć jaki ma plan na mnie lekarz ... Ogólnie miałam nie jechać jeszcze ale żebym później nie obudziła się z ręką w nocniku jak znów będę musiała jakieś badania nowe robić ... Ogólnie w poniedziałek krew i w piątek następny endykrynolog ... A nóż tu jest jakiś problem 🤔 niby TSH robiłam i zawsze było dobre ... Ale teraz robię tez to ft3 i ft4 ... A nóż tu jest problem i będę mogła szybko podejść do kolejnego transferu. Który będzie udany . Innej opcji nie przewiduje , nie tym razem 😍

Tak mnie wkurzył ten scratching, tym, że mnie tak megaaa bolało [emoji52]że poszłam się odstresować! [emoji41]
7go mam wizytę w cyklu przed transferem, to będzie początek cyklu więc za wiele się wtedy nie dowiem. Ale moja doktor po tym dniu idzie na urlop więc później będę pod opieką innej z Gdyni, której baaaardzo nie polubilam... Wlew będę miała tylko jeden, 3 dni przed transferem. A z powodu przesuniętego okna, transfer w 6 dobie podawania progesteronu.
@fredka84 mam nadzieję, że upolowałaś jakąś fajną kiecke a dzieciaki się już tam wgryzają porządnie [emoji3590][emoji110]

IMG_20210607_135854.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry