super wiadomość!! gratuluję!!!My już po wizycie, mamy(26dpt), za 2 tygodnie kolejna wizyta
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
super wiadomość!! gratuluję!!!My już po wizycie, mamy(26dpt), za 2 tygodnie kolejna wizyta
![]()
Dziękuję! [emoji3059]www klein-putz.net.
Musisz sie tam najpierw zarejestrowac,dzial o lekach jest zablokowany i musisz napisac do administratora,zeby cie tam odblokowal.Oprocz tego znajdziesz tam wszystko o klinikach,lekarzach,stymulacjach....mi byla bardzo pomoca.
Znowu od Chinoli czy się szarpnąłJuż po. Jadę sobie kupic sukienkę od męża, bo obiecał
![]()
Super informacja Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3] Nudnej ciąży życzę [emoji110][emoji110][emoji110]My już po wizycie, mamy [emoji3590] (26dpt), za 2 tygodnie kolejna wizyta![]()
@fredka84 Oczywiście czekamy na focisze [emoji16]Znowu od Chinoli czy się szarpnął [emoji1787]
Oj chciałabym, a tymczasem dopiero 6 tydzień, a ja od 3 dni jestem nie do życiaSuper informacja Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3] Nudnej ciąży życzę [emoji110][emoji110][emoji110]
dasz radęOj chciałabym, a tymczasem dopiero 6 tydzień, a ja od 3 dni jestem nie do życia![]()
WeeeezKurna bania!!! Co tu sie bedzie odpierr teraz przez tydzien!!! Co za emocje!!!
No cholera jasna musi byc dobrze!
Lepiej kup pare metrow materialu bo jak bedziesz miala blizniaki to mozesz potrzebowac namiotów a nie sukieneczek![]()