• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam wyniki i nic z tego nie rozumiem... jestem po połowie ampułki ovitrelle w dniu transferu

3dpt
progesteron 57,11
beta 48,1

6dpt
progesteron 79,55
beta 33,9
Jak dla mnie to super wynik bo po tylu dniach już Ovitrelle by raczej nie wyszedł , ewentualnie pojedyncze jednostki jako pozostałość w wyniku a w 6 dniu blastocysty jak beta jest dwucyfrowa to bardzo dobrze rokuje

Jak radziłyście sobie z bólem podczas stymulacji?? Co dzień to gorzej... P/bólowe i rozkurczowe średnio działają..
Duzo komórek rośnie i jajniki rosną niestety... :-( po punkcji jest lepiej:-) ja na pierwszą punkcję szlam z zatrzymaniem moczu i po punkcji jaka ulga :-))) Wytrzymaj jeszcze trochę do punkcji potem będzie lepiej. A jak transferu nie będzie to z każdym dniem o niebo lepiej. Chociaż ból jest, ale to już inaczej.

Dziewczyny a powiedzcie mi proszę jak to u Was było z progesteronem po udanym transferze .
Zbadałam go sobie dziś 25dpt i 190 😮

czy to nie za dużo ? Jak to wyglądało u was ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry