reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Dziewczyny u nas walka o poprawę nasienia trwa, mąż jest dzielny je wszystko co mu podsuwam. Każde fanaberie na temat czarnuszki i macy. Stara się bardzo. A czy któraś z Was walczyła też o poprawę nasienia albo partner miał kiepskie nasienie?

Ja bym śmiało robiła. 3 pęcherzyki to 3 razy większa szansa w ogóle na ciążę. Tak na to patrz. Teoretycznie jest możliwość trojaczków ale w naszym przypadku, spójrzmy prawdzie oczy, taki scenariusz jest bardzo mało prawdopodobny
Ja chętnie bym poszła na całość ale mój lekarz widzę jest mocno uważający.

Walcz o swoje, wymuś na nim zgodę na zabieg, rozpłacz się, kombinuj 😁 powiedz że robisz to na własną odpowiedzialność a nie ma w Polsce przeciwwskazań ani żadnych przepisów które zabraniają inseminacji na 3 pęcherzykach
Chyba tak zrobię 😂 mąż też się boi ale to lekarz go nakręcił. Mam weekend żeby ogarnąć temat.. pojadę z nim na ryby 😁

Mój lekarz boi się zrobić z trzema i sama nie wiem co mam o tym myśleć..zawsze po cło był jeden a teraz po puregonie trzy
Na zastrzykach często rośnie więcej pęcherzyków bo większa dawka hormonów i więcej pęcherzyków reaguje na nią, u mnie było podobnie tyle ze ja w ogóle nie reagowałam na clo, a na zastrzyki tylko na duże dawki 🤷‍♀️

reklama
@Fok123 jak tam Ci idą zastrzyki? Zaczęłaś już stymulację?
Dzieki ze pytasz :)
Tak juz zaczelam, wczoraj bylam na 1 monitoringu narazie jest 11 jajeczek, poki co nie wyglada jakby byly sztucznie napompowane tylko powoli sobie rosną, we wtorek mam kolejna wizyte i dowiem sie kiedy punkcja, lekarz obstawia 19 lub 20..
A jak u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry