Ja mialam raz 3 pęcherzyki, ale i tak iui byla nieudanaMój lekarz boi się zrobić z trzema i sama nie wiem co mam o tym myśleć..zawsze po cło był jeden a teraz po puregonie trzy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mialam raz 3 pęcherzyki, ale i tak iui byla nieudanaMój lekarz boi się zrobić z trzema i sama nie wiem co mam o tym myśleć..zawsze po cło był jeden a teraz po puregonie trzy
No właśnie.. ja jestem już po trzech iui ale w innej klinice więc tak na prawdę zaczynam od nowa.. i tutaj lekarz nie bardzo chce.. a wydałam na symulacje 700zl.. wolałabym jednak spróbować.. nie to żebym liczyła koszty bo spodziewałam się tego ale, kolejny cykl w plecy.Ja mialam raz 3 pęcherzyki, ale i tak iui byla nieudana![]()
Oo to pięknieDzieki ze pytasz
Tak juz zaczelam, wczoraj bylam na 1 monitoringu narazie jest 11 jajeczek, poki co nie wyglada jakby byly sztucznie napompowane tylko powoli sobie rosną, we wtorek mam kolejna wizyte i dowiem sie kiedy punkcja, lekarz obstawia 19 lub 20..
A jak u Ciebie?
Powiem ci tak. Szansę na trojaczki są rzadko, tak jak zauważ na bliźniaki z dwóch jajeczek.Ja chętnie bym poszła na całość ale mój lekarz widzę jest mocno uważający.
Bardzo dobrze że liczysz, i powiedz to lekarzowi że nie po to wydajesz pieniądze żeby teraz odpuszczać bo nie po to się stymulujesz żeby później rezygnować.No właśnie.. ja jestem już po trzech iui ale w innej klinice więc tak na prawdę zaczynam od nowa.. i tutaj lekarz nie bardzo chce.. a wydałam na symulacje 700zl.. wolałabym jednak spróbować.. nie to żebym liczyła koszty bo spodziewałam się tego ale, kolejny cykl w plecy.
super dziewczyny, trzymam kciuki za ładne pęcherzykiOo to pięknieja byłam w środę to było ok 15-17, ale największe miały dopiero 12-14mm, dziś mam kolejny monitoring. Doktor obstawia punkcję na poniedziałek i ze do pobrania będzie ok 12 jajeczek. Zobaczymy
![]()
Ooo to superOo to pięknieja byłam w środę to było ok 15-17, ale największe miały dopiero 12-14mm, dziś mam kolejny monitoring. Doktor obstawia punkcję na poniedziałek i ze do pobrania będzie ok 12 jajeczek. Zobaczymy
![]()
Wylacz myslenie!!!super dziewczyny, trzymam kciuki za ładne pęcherzykija jeszcze trochę muszę poczekać na stymulacje ale już myślę ile u mnie urośnie, ile będzie się nadawało a w końcu ile się zapłodni
myśliciel mi się powoli włącza
![]()
No rozumiem.. Kolejny miesiac czekanka i niepewnosci.. Ale nie wiem czemu nie chce zrobic.. Przeciez szansa na zaplodnienie 3 jest naorawde minimalna...No właśnie.. ja jestem już po trzech iui ale w innej klinice więc tak na prawdę zaczynam od nowa.. i tutaj lekarz nie bardzo chce.. a wydałam na symulacje 700zl.. wolałabym jednak spróbować.. nie to żebym liczyła koszty bo spodziewałam się tego ale, kolejny cykl w plecy.