Ewelina.Be
Fanka BB :)
O stara, nawet nie wiesz jakie kwiatki tu się pojawiały. Podcieranie się pospermionym papierem, pytania o to, czy można zajść w ciążę od mokrych gaci czy od ocierania się "genitalem"OMG widzę dużo jeszcze przede mną![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O stara, nawet nie wiesz jakie kwiatki tu się pojawiały. Podcieranie się pospermionym papierem, pytania o to, czy można zajść w ciążę od mokrych gaci czy od ocierania się "genitalem"OMG widzę dużo jeszcze przede mną![]()
Tak niedawno w sumie od poczatku starania się o kolejne dziecko.Dopiero teraz zwróciłam uwagę na twoje „statystyki”.
Dolaczylas do nas niedawno.
Uwierz mi, problem „bladej kreski” nawet nie zarysowuje powierzchni…![]()
Poczekaj yyyyy....O stara, nawet nie wiesz jakie kwiatki tu się pojawiały. Podcieranie się pospermionym papierem, pytania o to, czy można zajść w ciążę od mokrych gaci czy od ocierania się "genitalem"i wiele, wiele innych
[emoji81][emoji81]Moim osobistym hitem dalej jest zdjęcie odciśniętej kreski na brzuchu i wmawianie wszystkim, że to kresa[emoji23]
Oczywiście warto dodać, że Pani była kilka dni przed @ i wszystkie testy były negatywne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Chciałabym, ale niestety to prawda. Posiedzisz tu jakiś czas to sama zobaczysz jakie pytania potrafią być tu zadawanePoczekaj yyyyy....
5x czytalam co napisałaś
Powiedz że żartujesz
Bo jeśli nie to nie wierzę w kobiety które coś takiego odje...baly![]()
[emoji81][emoji81]
To ja mam tak codziennie od spodni [emoji81] czyli jestem w ciąży [emoji3060]
Już se nie dodawaj[emoji81][emoji81]
To ja mam tak codziennie od spodni [emoji81] czyli jestem w ciąży [emoji3060]
Ale to facet musi się spuścic do ręki i później Ty to wycierasz w cycki i plemniki namierzają kresę i po niej w dół, następnie na gaciach ze spandexu szybki zjazd prosto w macicę [emoji23]