Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to po takim czasie się na test nie patrzy - my również nie możemy po takim czasie oceniać.1h przed zrobieniem zdjęcia
Nie jest zalany czym?Może po prostu tak zdjęcie wyszło, w pierwszej chwili myślałam, że ta druga kreska jest widoczna tylko do połowy. Jeśli test nie jest zalany, to jesteś we wczesnej ciąży, gratuluję
Tal ona jest widoczna do połowy tylko bladaMoże po prostu tak zdjęcie wyszło, w pierwszej chwili myślałam, że ta druga kreska jest widoczna tylko do połowy. Jeśli test nie jest zalany, to jesteś we wczesnej ciąży, gratuluję
a to niedobrze. Powinna być ciągła linia, nie do połowy.Tal ona jest widoczna do połowy tylko blada
a to niedobrze. Powinna być ciągła linia, nie do połowy.
Myślałam, że test sprawdziłaś w regulaminowym czasie, tylko po godzinie zrobiłaś zdjęcie.
A zalany test może być wtedy, gdy mocz dostanie się na okienko testowe np.
Jeśli sprawdziłaś test do powtórki lub tak jak piszesz kreska widoczna jest do p
Test odczytam po 2 min od razu była bladakreska po godzinie zrobiłam zdjęcie bo dopiero założyłam kontoa to niedobrze. Powinna być ciągła linia, nie do połowy.
Myślałam, że test sprawdziłaś w regulaminowym czasie, tylko po godzinie zrobiłaś zdjęcie.
A zalany test może być wtedy, gdy mocz dostanie się na okienko testowe np.
Jeśli sprawdziłaś test do powtórki lub tak jak piszesz kreska widoczna jest do połowy - do powtórki jutro rano.