kuleczka.30
Fanka BB :)
hejJa mam złe przeczucia(choć mocno wierze)
Wczoraj takie kłucie jajnika i biały śluz. A Ty jak się czujesz?

ja dopiero 19dc przy cyklach 27-28

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejJa mam złe przeczucia(choć mocno wierze)
Wczoraj takie kłucie jajnika i biały śluz. A Ty jak się czujesz?
Robiłaś test ?hej
ja dopiero 19dc przy cyklach 27-28jestem dopiero 6 dni po "domniemanej" owu - nie miałam monitoringu. W planach mam w środę zrobić progesteron i to w sumie tyle
czuje się.. hmm normalnie, nic nadzwyczajnego! nie nastawiam się
Szczerze mówiąc mi to wygląda na kreskę fabryczną, ale trzymam kciuki, żeby niedługo pojawiły się piękne, grube kreskiHej dziewczyny jestem obecnie 10dpo i oczywiście nie umiem się doczekać @.... a wiec dzis zrobilam test... jeszcze się nie ekscytuje bo wiele testów dało dało fałszywy pozytywny. Nie wiem czy coś zobaczycie ale kreska pojawiła się jeszcze przed upływem 5 minut (gdzie na ulotce było napisane dczytac po 5 minutach)
Nie wiem kurcze co myśleć, chyba dopóki nie zobaczę grubej tłustej kreski to nie uwierzę.
Załączam zdjęcie ale nie wiem czy coś zobaczycie
Zobacz załącznik 1282241Zobacz załącznik 1282242
oj nie, wydaje mi się, że to zdecydowanie za wcześnie na test, nie chcę oglądać bieli viziraRobiłaś test ?![]()
Ja nic tu nie widzę niestetyHej dziewczyny jestem obecnie 10dpo i oczywiście nie umiem się doczekać @.... a wiec dzis zrobilam test... jeszcze się nie ekscytuje bo wiele testów dało dało fałszywy pozytywny. Nie wiem czy coś zobaczycie ale kreska pojawiła się jeszcze przed upływem 5 minut (gdzie na ulotce było napisane dczytac po 5 minutach)
Nie wiem kurcze co myśleć, chyba dopóki nie zobaczę grubej tłustej kreski to nie uwierzę.
Coś widać :-) trzymam kciukiHej dziewczyny jestem obecnie 10dpo i oczywiście nie umiem się doczekać @.... a wiec dzis zrobilam test... jeszcze się nie ekscytuje bo wiele testów dało dało fałszywy pozytywny. Nie wiem czy coś zobaczycie ale kreska pojawiła się jeszcze przed upływem 5 minut (gdzie na ulotce było napisane dczytac po 5 minutach)
Biel viziraoj nie, wydaje mi się, że to zdecydowanie za wcześnie na test, nie chcę oglądać bieli viziraczekam do 22.06 chyba, że @ przyjdzie szybciej
![]()