Kashyw83
Fanka BB :)
I jak kochana kiedy bedziesz miala jakies wiesci? Ja już po badaniach krwi i teraz cierpliwie czekamJak każda z nas, ale tak naprawdę na tym etapie już nie ma na nic wpływu...
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak kochana kiedy bedziesz miala jakies wiesci? Ja już po badaniach krwi i teraz cierpliwie czekamJak każda z nas, ale tak naprawdę na tym etapie już nie ma na nic wpływu...
Ja też po i czekam z niecierpliwościąAaaa ja już po pobraniu krwi, kurde wierze z całego serducha, że mój kropek tam naprodukował dużo bety, mam nadzieję, że tak będzie, jestem pełna nadziei![]()
Wzajemnie@PotrzebujeCudu
@Mimi94
Powodzenia na wizytach, dziewczyny
@Szyszka99
@Iskierka_NADZIEII
@Kashyw83
Niech Wasze bety pięknie rosną...![]()
Nie miewam naturalnej owu... Pcos...
Dziekuje@PotrzebujeCudu, @Mimi94, @Szyszka99, @Iskierka_NADZIEII, @Kashyw83 powodzenia dziewczyny
@Gonia0605 będzie dobrze kochana
@klaudiaanita Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin kochana, zdrówka przede wszystkim![]()
Kochana ja mialam tak samo ale czekalam dluzej. Pojechalam 08.02.2021 na wizyte do Novum pelna nadziei, ze juz za chwile stymulacja i in vitro a tu dupa. Najpierw dwie niezbedne operacje, kupe suplementow i herbatka na endo i poprawienie plodnosci. Lzy plynely same, dlaczego ciagle mnie zycie wystawia na proby i kaze czekac. Wiec pozostalo cierpliwie poczekac, dobrze sie przygotowac. W dzien dziecka transfer i na razie beta rosnie wiec na te chwile powiem ze bylo warto uzbroic sie w cierpliwosc. Dasz rade, podejdz do tego ze spokojem, co nagle to po diable.10dc pęcherzyki po 13-14mm edno 11. Puncja w piątek o 8.00... Ale mnie załamała.... Transfer najprawdopodobniej w przyszłym miesiącu... Bo jest dużo pęcherzyków i dla mojego bezpieczeństwa, żeby nie było hiperstymulacji... Przykro mi.. Ogromnie.. W środę ma zostać podjęta jeszcze ostateczna decyzja na postawie wyników hormonów...
Będzie super zobaczysz!Ja też po i czekam z niecierpliwościąRano nie wytrzymałam i oczywiscie zrobilam test strumieniowy i kreska coraz ciemniejsza
![]()
A ja robie bo sprawdzam zanim bede miala hcg czy kresk robi sie mocniejsza czy nie, bo to znaczy ze beta rosnieBędzie super zobaczysz!ja sikańców nie robię bo im nie ufam haha
Nie na moje nerwy hahaA ja robie bo sprawdzam zanim bede miala hcg czy kresk robi sie mocniejsza czy nie, bo to znaczy ze beta rosnie![]()