Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teoretycznie tak, a w praktyce jednak w moim przypadku w 2 ciazach, nie mialam typowego pms, bylam spokojniejsza, mialam delikatne bole i nabrzmiale piersi, wiec stanowczo wiedzialam, ze rozni sie to od objawów okresowych. Dlatego pytam, bo niektore dziewczyny tez tak maja, nie wmawiajac sobie tego.
Dlatego pytalam z ciekawości, bo moze wyczuwa roznice, a moze nie. NormalneOczywiście natomiast można mieć całe życie silny pms, a później przejść go łagodnie i nie być w ciąży.
Takie zmiany są normalne
Ja to zakładam na początku cyklu, że będzie co dwa dni a jak już wiem, że owu się zbliża to jakoś szkoda mi każdego dniaNooo wlasnie tak samo podbijam pytanie, co wtedy hamować faceta i co 2 dzien, czy spokojnie raz dziennie ? Czy jak to ugryźć...
Dokładnie tak miałam w zeszłym cyklu, zero PMA, a zawsze już z tydzień wcześniej czuje, że coś będzie, już myślałam że mój odmienny stan przed miesiączką dobrze wróży, aż tu nagle zechciało jej się przyjśćOczywiście natomiast można mieć całe życie silny pms, a później przejść go łagodnie i nie być w ciąży.
Takie zmiany są normalne
Ja zaczynałam od razu od 2 tabletek (1 tabletkę 2x dziennie), lekarz nic nie wspominał ile to może trwać, aktualnie jestem w drugim cykluPytanie odnośnie clo: Czy Wam też lekarz mówił, że max można brać go 6 cykli? I czy jak w drugim cyklu zwiększam dawkę do 2 tabletek dziennie to ta ilość cykli zmniejsza się do 4 i tak dalej?![]()
Dlatego pytalam z ciekawości, bo moze wyczuwa roznice, a moze nie. Normalne [emoji6]
Pytanie odnośnie clo: Czy Wam też lekarz mówił, że max można brać go 6 cykli? I czy jak w drugim cyklu zwiększam dawkę do 2 tabletek dziennie to ta ilość cykli zmniejsza się do 4 i tak dalej?![]()
Ostatnio takim przypadkiem @Stelle tu była, której udało się w cyklu w którym nie pokładała nadziei a test zrobiła tylko dlatego, że musiała odstawić duphaston i wolała się upewnić, że to ok [emoji4]Moze to nie jest zly znak, jeszcze troche i sie okaze. Oby tak bylo. Ostatnio widzialam, ze żadnych objawow ciążowych nie miała jedna tu z dziewcząt a okazalo sie, ze jest w ciąży.
A do tej pory jak do tego podchodziłas?Nooo wlasnie tak samo podbijam pytanie, co wtedy hamować faceta i co 2 dzien, czy spokojnie raz dziennie ? Czy jak to ugryźć...
Na mnie jedna tabletka też zadziałała, ale jeśli w tym cyklu się nie uda to powiedziała, że zwiększamy do 2Mi mowil, ze max 3 cykle bedziemy praktykować. Na mnie juz wczesniej dzialalo takze nie zwieksza mi dawki i tez nie przewiduje długich staran ale zobaczymy.
Myślę, że ogólnie nie ma się co przejmować "objawami" lub ich brakiem na tym etapie [emoji16]