vvDomivv
Fanka BB :)
To prawda, ale wiesz nie nastawiam sięO cholerkaw dzień matki posypały się na forum pozytywne testy. Oby i w dzień ojca się posypały. W tym Ty
to by był najlepszy prezent forever
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To prawda, ale wiesz nie nastawiam sięO cholerkaw dzień matki posypały się na forum pozytywne testy. Oby i w dzień ojca się posypały. W tym Ty
to by był najlepszy prezent forever
![]()
Daj znać czy udało Ci się dotrzeć na betęDzięki bardzo![]()
Kazda z nas ma czasem gorszy dzien i takie mysli. Ale działamy, nie poddajemy sieU mnie znowu nachodzą myśli, bo ja już mam prawie 4 letnie dziecko, że nie poradzę sobie z drugim, że jak będą chorować to oboje na raz itdtakie dopadają mnie lęki bo czasami z jednym jest ciężko
U mnie też dzisiaj gorąco, klima poszła w ruchKazda z nas ma czasem gorszy dzien i takie mysli. Ale działamy, nie poddajemy sie
Ja dzisiaj tylko 4 godzinki w pracy i od 13 juz wolny weekendypogoda to jakis kosmos, u Was tez takie upały?
Milego dnia dziewczyny![]()
U nas też masakra, a jeszcze klima siadła to już w ogóle wysiedzieć nie idzieKazda z nas ma czasem gorszy dzien i takie mysli. Ale działamy, nie poddajemy sie
Ja dzisiaj tylko 4 godzinki w pracy i od 13 juz wolny weekendypogoda to jakis kosmos, u Was tez takie upały?
Milego dnia dziewczyny![]()
Dziewczyny, czy któraś z Was miała podwyższony poziom kwasu foliowego?