Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje ❤❤❤A ja jednak nie jestem lipcóweczką...Przed 2 urodzili się dwaj synkowie. 2100gram i 1800gram
popołudniu może już pójdę do nich! Cóż za szczęście! Mają tlen podłączony ale tylko tak na wszelki wypadek, ogólnie są zdrowi.
Kochane mamy! Życzę Wam by wszystko poszło po Waszej myśli, by dzieci rodziły się zdrowe o czasie, a Wam życzę dużo cierpliwości, wytrwałości i przede wszystkim miłości!![]()
CudownieA ja jednak nie jestem lipcóweczką...Przed 2 urodzili się dwaj synkowie. 2100gram i 1800gram
popołudniu może już pójdę do nich! Cóż za szczęście! Mają tlen podłączony ale tylko tak na wszelki wypadek, ogólnie są zdrowi.
Kochane mamy! Życzę Wam by wszystko poszło po Waszej myśli, by dzieci rodziły się zdrowe o czasie, a Wam życzę dużo cierpliwości, wytrwałości i przede wszystkim miłości!![]()
A jak się czujesz? Stresujesz się?@Olga.K , gratulacje! Dużo siły i zdrowia życzę!
Ja z kolei od dziś na patologii i też raczej będę czerwcowa. Dostałam skierowanie na wywoływanie porodu i prawdopodobnie jutro po obchodzie będę wiedzieć coś więcej.