reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam Jarzebinka pomysł dobry ja osobiscie spotkam sie z justynka i Zoska jezeli wszystko bedzie ok bo mam dla nich paczke wiec mozecie sie do tej paczki dołaczyc

ok, super .....:-):tak: miły gest

Osobiście myśle,że prosciej i łatwiej będzie jak zrobisz paczuszke dla Justyny i Zosi, a my jednak skupimy sie na zbieraniu rzeczy na allegro, chyba logistycznie bedzie prościej, 5 .04 sie spotkamy ja pozbieram rzeczy i wyslę do dziewczyny z Fundacji, ale to moje zdanie .... reszta niech sie wypowie :-):tak: dziewczyny zbierają teraz na monitor bodajże, więc trzeba wspomóc je finansowo, a to przecież też dla Zosi i rodziców :cool2::happy2:

ale jak będziesz kompletowała ta paczuszkę i sie wybierała, to podaj jakis termin, bo może jednak ....... zobaczę co da się zrobić

spokojnego wieczorku :cool2:

reklama
hej monitor dla Zoski juz jest:-) ja juz rzeczy na aukcje od siebie mam i wysle je do kasi to jest jedna sprawa ale oprócz aukcji Zosia ma jeszcze takie potrzeby jak w/w poscie
pa

a co do terminu w jakim spotkam sie z Justynom zalezy czy ktoras z was bedzie chetna zrobic paczuszke dla Zoski jezeli nikt sie nie znajdzie to pojade przed naszym spotkaniem a jezeli ktos sie znajdzie to po naszym spotkaniu

hej monitor dla Zoski juz jest:-) ja juz rzeczy na aukcje od siebie mam i wysle je do kasi to jest jedna sprawa ale oprócz aukcji Zosia ma jeszcze takie potrzeby jak w/w poscie

doczytałam wczoraj wieczorem ,że jest już monitor, to suuuuuuper :tak: napewno będzie lżej i małej a szczególnie rodzicom :-D:-)

a patrząc na ostatnią frekwencję na tym forum, to może poczekaj, i umów się na spotkanie z Justyną po naszym spotkaniu, bo może jednak, któraś się zdecyduje :baffled: ale jak widać ostatnio chyba brak czasu dominuje w Poznaniu :szok:
a te ubranka, to dajesz nowe, czy po swojej dzidzi???

miłego dnia :cool2: a i pogoda nam sie śliczna zrobiła

jarzebinka co do ubranbek to sa po mojej dzidzi ale powiem ci szczerze ze ona tylko po jednym razie miała je ubrane a niektóre wcale z reszta kilka jest na aukcji juz wiec mozesz zobaczyc :-) ok poczekam do naszego spotkania:-)

Czyli są potrzebne ubranka od roz. 68 i kosmetyki, tak? Bo je chętnie się dorzuce, ale już się pogubiłam w tym komu i kiedy mam to dostarczyć... Co zadecydowałyście?

A tak z innej beczki to szukam chętnej mamy, która poszłaby na siłownię, na spinning lub areobik w wodzie? Co Wy na to? Bo samej jakoś cieżko mi się wybrać a już od dawna o tym myślę ;-)

hej
kubala- ubranka na aukcje to do jarzebinki a rzeczy typu kosmetyki pampersy i ubranka od 68cm w zwyrz dla mnie:-) bo jak pojade do justyny to jej zabiore:-)

reklama
Do góry