Kachar
Fanka BB :)
Dają dają, kiedy masz transfer?Zobaczymy co to za doktorek i jak poradzi sobie z transferem. Mam tyłozgięcie macicy, dr M.rugacz bez problemu i ni musiałam wody pić.
Dają nadal ten zastrzyk domięśniowy przed transferem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dają dają, kiedy masz transfer?Zobaczymy co to za doktorek i jak poradzi sobie z transferem. Mam tyłozgięcie macicy, dr M.rugacz bez problemu i ni musiałam wody pić.
Dają nadal ten zastrzyk domięśniowy przed transferem?
Tez w piątek miałam transfer I chyba bete zrobie w czwartek i zobaczymy czy coś wyjdzie. Ja tym razem ( o ile wytrzymam nie robię sikanca) bo raz widziałam cien, a niestety beta ujemną więc nie chce mieć takiej sytuacji ponownie.Cześć dziewczyny
Pytanie ile po transferze (u mnie blastka) testowałście sikańcem i już coś bladego wyszło?
Przy wcześniejszych byłam taka nagrzana test codziennie itd. Teraz jakaś taka spokojniejsza jestem, nie czytam nic, nie stresuje sie.
Transfer miałam w piątek, bete robie 14go ale mężuś mocno zainteresowany sikańcem
Dajcie znać jak to u Was było bo jestem ciekawa![]()
Tak wcześnie jak wyjdzie kreska to może być jeszcze po lekach, ja bym czekała do 14 żeby się nie rozczarowaćCześć dziewczyny
Pytanie ile po transferze (u mnie blastka) testowałście sikańcem i już coś bladego wyszło?
Przy wcześniejszych byłam taka nagrzana test codziennie itd. Teraz jakaś taka spokojniejsza jestem, nie czytam nic, nie stresuje sie.
Transfer miałam w piątek, bete robie 14go ale mężuś mocno zainteresowany sikańcem
W sobotę.Dają dają, kiedy masz transfer?
U mnie bez ciężkej pracy nic nie ruszyKochanie u mnie ze stresu jak bylam w szpitalu i przez pelne 4 dni nie zjadlam NIC- tylko o wodzie zlecialo 4 kg i obecnie waze 54 kg. Ale u mnie bardzo duzo zlecialo jak przyszlam z malenka do domu. Sama wiesz jaki to hard coreŁacznie juz zlecialo 18 kg!!!!! Ja tez w ciazy sobie pozwalalm
My od poczatku jestesmy na mleku modyfikowanym. Natalka pieczatka Łukasza i on tez oszalal na jej punkcie. Niunia sie duzo usmiecha od kad jestesmy na lekach nie miala ani jednego ataku !!!!! Mimo wszystko i tak jestesmy sparalizowani strachem. Nie spuszcamy jej z oczu. Mam nadzieje ze ona poporstu z tego wyrosnie - taki jest zamysl lekarzy. Aktualnie jestesmy w trakcie przygotowan do chrztu - na 35 osob
Staraj sie o synusia - wam sie udalo naturalnie to napewno szybciorem zajdziecie
Jejku jak ten czas leci co nie?
Hej! Ja po transferze miałam 4 weryfikacje bety, wiec byłam na bieżąco. Sikanca zrobiłam jakieś 20 dpt, tak tylko na pamiątkę bo już wiedziałam wcześniej po weryfikacjach ze jestem w ciążyCześć dziewczyny
NiekoniecznieHej dziewczyny,
jestem tutaj nowa. Transfer miałam w piatek, wiec dzisiaj 3 dpt. Wczoraj wieczorem miałam strasznie silny, miesiaczkowy ból brzucha, przeokropna (jak nigdy w zyciu) biegunke, poszłam spac po 21, czulam sie strasznie. Rano wstalam, zero bolu, zero biegunki...spadla mi rowniez temperatura ciała. Czuje ze wczoraj wieczorem to byl moment gdy organizm odrzucił zarodekco myślicie?
Powiedz mi proszę kochana jak w świetle takie przyrostu planować pierwsze usg? Bo niestety mój dr to bardzo oblegany człowiek i trzeba najlepiej z 3miesiecznym wyprzedzeniem na wizyty się umawiać. W czwartek ponawiam betę. To będzie 17dpt.Ruszyla ladnie, choc wartosc trochr niska jak na ten dzien. Ale moze po prostu leniuch [emoji4]
Myślę, ze musisz w srode pojsc znowu