NattNatt
Fanka BB :)
Heju mnie w 5dniu jeszcze jest blada kreska, sprawdzana dzisiaj rano. Poprzednim razem w 8dniu juz nie bylo nic.
milego dnia [emoji255][emoji3590]
A jakie leki bierzesz? Moze masz zle dobrane/zla dawka itd. Ja biore codziennie wieczorem pol tabletki Norprolac . Mam hiperprolaktynemie ale nie mialam takich objawow jak wyciek z piersi.
Króciutko!
A co do skutków ubocznych, ja nie mam zadnych co mnie dziwi ale i cieszy [emoji85]
Ja biorę dostinex 1/2 co niedziele, w poniedziałek będę robić badania, we wtorek wizyta u lekarza to się pewnie coś więcej dowiem, nawet by mnie to tak nie dziwiło, bo słyszałam, że przy hiperprolaktynemii to się zdarza, ale dziwne jest to, że przed zbijaniem tego problemu nie miałam, a raczej przy lekach powinien być mniejszy, a nie jeszcze większy poziom [emoji19]

Ostatnia edycja: 

Jedynie co to zapisałam się na jutro do swojego gin, który to w styczniu powiedział żebym przyszła za 3mce jak bd w ciąży
 Jedynie co to zapisałam się na jutro do swojego gin, który to w styczniu powiedział żebym przyszła za 3mce jak bd w ciąży  To będzie 6dc, a podczas tego okresu po 2 obfitych dniach miałam dzień przerwy, a kolejnego dnia jeszcze krwawienie ale skąpe, chyba to też trzeba skontrolować :/ Nie mogę się doczekać, ciekawa jestem co powie...
 To będzie 6dc, a podczas tego okresu po 2 obfitych dniach miałam dzień przerwy, a kolejnego dnia jeszcze krwawienie ale skąpe, chyba to też trzeba skontrolować :/ Nie mogę się doczekać, ciekawa jestem co powie...

3mam kciuki niezmiennie za Ciebie!
 3mam kciuki niezmiennie za Ciebie!  

a jak u Ciebie idzie stymulacja?
 a jak u Ciebie idzie stymulacja?

Witam się z wami w 1dc
Witam się z wami w 1dc  
  przyszła o dziwo bez zapowiedzi
 przyszła o dziwo bez zapowiedzi  trochę jestem zawiedziona bo liczyłam że się uda ale z drugiej strony czuję ulgę bo się wszystko unormowało to ostatnich zawirowaniach
 trochę jestem zawiedziona bo liczyłam że się uda ale z drugiej strony czuję ulgę bo się wszystko unormowało to ostatnich zawirowaniach  pozdrawiam was serdecznie i ściskam
 pozdrawiam was serdecznie i ściskam