Passtelova
Fanka BB :)
12 dc, cykle z reguły 28 dniowe. Teoretycznie do owu jeszcze parę dni, bo wydaje mi się, że jest później niż 14 dni przed @, ale zastanawiałam się, czy testy mogą blaknąć zanim w końcu ruszą i pokażą pozytyw.Który dc i ilu dniowe cykle? Wydaje się że jeszcze daleko do owulacji, trzeba testować dalej
Od trzech dni mierze dodatkowo temperaturę, ale z tego jeszcze nic nie wyczytam.

na to rady nie ma
 na to rady nie ma

a jak u Ciebie idzie stymulacja?
 a jak u Ciebie idzie stymulacja?
		 i narazie jest ok
 i narazie jest ok  a i z takich ciekawostek- pierwszy raz w życiu zadziałał lewy jajnik
 a i z takich ciekawostek- pierwszy raz w życiu zadziałał lewy jajnik 
 No ale pocieszma się że stymulacja często działa dopiero właśnie ok 5 cyklu, wiec jeszcze jakieś tam szanse są. Zła jestem że po drożności nie zaskoczyło bo słyszałam że to nie raz pomaga
 No ale pocieszma się że stymulacja często działa dopiero właśnie ok 5 cyklu, wiec jeszcze jakieś tam szanse są. Zła jestem że po drożności nie zaskoczyło bo słyszałam że to nie raz pomaga  no ale tak widocznie miało być ☹ wysylam duuuuzo ciepełka
 no ale tak widocznie miało być ☹ wysylam duuuuzo ciepełka  będzie dobrze!
 będzie dobrze! 

Otaczają mnie same ciężarne z najbliższego otoczenia. Pozostają mi 4 najbliższe koleżanki bez ciąży, z których 2 też próbują zajść ale od niedawna więc chyba trochę bardziej na luzie.
 Otaczają mnie same ciężarne z najbliższego otoczenia. Pozostają mi 4 najbliższe koleżanki bez ciąży, z których 2 też próbują zajść ale od niedawna więc chyba trochę bardziej na luzie.

takze wiem co czujesz! Jedyne co to pozostaje niestety uzbroić się w cierpliwość
 takze wiem co czujesz! Jedyne co to pozostaje niestety uzbroić się w cierpliwość 
 na razie to nic się nie zapowiada
 na razie to nic się nie zapowiada  

i nie jesteś jeszcze w trakcie okresowej wstrzemięźliwości przytulankowej i zrobić sobie z mezem/partnerem jakiś miły Wieczorek na odstresowanie
 i nie jesteś jeszcze w trakcie okresowej wstrzemięźliwości przytulankowej i zrobić sobie z mezem/partnerem jakiś miły Wieczorek na odstresowanie