• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy któraś z was miała gonapeptyl daily podczas stymulacji i jeśli tak to jaki miałyście trigger ( ten ostatni zastrzyk) ?
Dopiero dzisiaj się zorientowałam, że do następnej stymulacji mam menopur + gonapeptyl daily ( a leki już leżą w lodówce 🥴)
I właśnie chodzi o ten gonapeptyl. On jest agonista gnrh. Od początku mówiłam lekarce, że chcę double trigger i się zgodziła. Ale ja miałam na myśli kombinację hcg + właśnie agonisty a to się stosuje w stymulacjach z antagonistą typu cetrotide. I zaczęłam się zastanawiać, jaki double trigger ona miała na myśli przy takich lekach 🤔
Czyżby nastąpiło jakieś nieporozumienie i znowu nie będę miała double triggera 🥺 Normalnie się załamię i nie podejdę do tej stymulacji 😭😭😭

reklama
Hej Dziewczyny,
Mam pozostałości leków jeśli któraś by byla zainteresowana. 100zl za kazde op
2x Lubion25mg(Prolulex-7 zastrzykow) wazny do 10.2021

2xCrinone 8% (15aplikatorow) wazny do 12.2021 i 04.2022

Załączniki

• IMG20210718221749.jpg
    IMG20210718221749.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 84
  • IMG20210718221756.jpg
    IMG20210718221756.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 76
  • IMG20210718221907.jpg
    IMG20210718221907.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 75
  • IMG20210718221953.jpg
    IMG20210718221953.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Cierpliwość powoli się kończy bo tak jakby nic nie czuję i nic się nie dzieje. Śmieszne to, a może nie ale już powoli odczuwam taki niepokój, stres... Jak to u Was było? coś szczególnego poczułyście? czy też do momentu bety nic znaczącego?
A no i to mój pierwszy transfer.
Ja jestem 18 dpt i przez minimum 3 dni ok. 6 dpt miałam wszystkie objawy na miesiączkę łącznie z plamieniem i bólem brzucha. Odpukać Beta rośnie prawidłowo, objawów ciążowych brak oprócz wrażliwych piersi. U mnie już 9 dpt test z moczu wykazał ciążę.

Dziewczyny czy to prawda że koenzym q10 podwyższa komórki nk? Przeczytałam tak na forum na fb i zaczęłam się martwić. Ogólnie mam za wysokie komórki NK a miałam brać koenzym na polepszenie komórek przed in vitro 😒😱🤔

Dziewczyny czy to prawda że koenzym q10 podwyższa komórki nk? Przeczytałam tak na forum na fb i zaczęłam się martwić. Ogólnie mam za wysokie komórki NK a miałam brać koenzym na polepszenie komórek przed in vitro 😒😱🤔
Brałam przed stymulacją a po punkcji badałam NK i nie były wysokie. Tylko, że jestem na sterydzie 🤔

Dziewczyny czy któraś z was miała gonapeptyl daily podczas stymulacji i jeśli tak to jaki miałyście trigger ( ten ostatni zastrzyk) ?
Dopiero dzisiaj się zorientowałam, że do następnej stymulacji mam menopur + gonapeptyl daily ( a leki już leżą w lodówce 🥴)
I właśnie chodzi o ten gonapeptyl. On jest agonista gnrh. Od początku mówiłam lekarce, że chcę double trigger i się zgodziła. Ale ja miałam na myśli kombinację hcg + właśnie agonisty a to się stosuje w stymulacjach z antagonistą typu cetrotide. I zaczęłam się zastanawiać, jaki double trigger ona miała na myśli przy takich lekach 🤔
Czyżby nastąpiło jakieś nieporozumienie i znowu nie będę miała double triggera 🥺 Normalnie się załamię i nie podejdę do tej stymulacji 😭😭😭
Ja miałam gonapeptyl daily, menopur a na koniec rekovelle.

reklama
Pytałam o to Pa.śnik.a, mówił żeby po punkcji przestać brać po prostu.
I ze zyski z brania są większe niż potencjalne ryzyko wzrostu NK.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry