Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję , że pytasz@OnaGośka a co tam u Ciebie???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję , że pytasz@OnaGośka a co tam u Ciebie???
Będzie dobrze . Dobrze, że przełożyłaś wizytę i sprawdzisz czy wszystko ok a na pewno tak jestMam nadzieję, bo tych brudów niestety jest więcej, nadal nie jest to nawet plamienie...no ale skądś się bierze...
I czekam na Twój transfer KropeczkaDziękuję , że pytasza u mnie nic ciekawego w sumie
Czekam na wizytę u endokrynologa mam 27 lipca . Teraz szykujemy się do żniw bo mam rolnika
nie wiem zobaczymy co powie enodkrynolog czy będzie radził żeby poczekać czy pozwoli podejść do inseminacji . Pierwszy raz idę do niego i zobaczymy jaki będzie czy nie oleje tematu jak poprzedni
Sama też się zastanawiam , że ja po prostu po stracie jestem pełna obaw i boje się podchodzić do następnej inseimnacji, nie wiem jak to opisać
No ale zobaczymy jeżeli będzie lekarz ok i się mną "zajmie" i będzie radził żeby jeszcze poczekać i wszystko ustabilizować to wolę poczekać żeby było ok . Na forum Was cały czas podczytuje i Wam wszystkim kibicuje bardzo mocno
![]()
![]()
Przepraszam za powtarzanie w każdym zdaniu "dobrze". Chyba muszę z powrotem zacząć czytać książki bo jakoś nieskładnie te zdania budujeBędzie dobrze . Dobrze, że przełożyłaś wizytę i sprawdzisz czy wszystko ok a na pewno tak jestale lepiej sprawdzić i być spokojniejszą niż się zadręczać
Na pewno wszystko jest dobrze
![]()
Trzymam kciuki, zobaczysz że wszystko się ułożyDziękuję , że pytasza u mnie nic ciekawego w sumie
Czekam na wizytę u endokrynologa mam 27 lipca . Teraz szykujemy się do żniw bo mam rolnika
nie wiem zobaczymy co powie enodkrynolog czy będzie radził żeby poczekać czy pozwoli podejść do inseminacji . Pierwszy raz idę do niego i zobaczymy jaki będzie czy nie oleje tematu jak poprzedni
Sama też się zastanawiam , że ja po prostu po stracie jestem pełna obaw i boje się podchodzić do następnej inseimnacji, nie wiem jak to opisać
No ale zobaczymy jeżeli będzie lekarz ok i się mną "zajmie" i będzie radził żeby jeszcze poczekać i wszystko ustabilizować to wolę poczekać żeby było ok . Na forum Was cały czas podczytuje i Wam wszystkim kibicuje bardzo mocno
![]()
![]()
Dziękuję bardzo KochanaTrzymam kciuki, zobaczysz że wszystko się ułoży![]()
16dziś 15 dpt ?
Moja wróżba z bety mowi, że będzie chłopak
A co do plamień to pamiętaj, że jesteś na lekach przeciwzakrzepowych i może jakiś mały krwiaczek się ewakuować. Ja dwa razy płaciłam. Raz w dniu spodziewanego okresu i później jeszcze raz, ale nie pamiętam dokładnie kiedy.