Evela.6
Fanka BB :)
Nie kochana, to jest biopsja endometrium. Ja miałam badana receptywnosc i te komórki nk za jednym zamachem.A jak bada się te komorki nk w endometrium? Bo rozumiem, ze to nie badanie z krwi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie kochana, to jest biopsja endometrium. Ja miałam badana receptywnosc i te komórki nk za jednym zamachem.A jak bada się te komorki nk w endometrium? Bo rozumiem, ze to nie badanie z krwi?
Dziękuję już się dowiadujeA patrzalas w testdna? Ja pamiętam że do nich dzwoniłam i wyszukiwali mi najbliższego labo w mojej okolicy. U nich to kosztuje ok 450zl. Nie wiem czy to drogo czy nie![]()
DziekujeeeePrzez stronę www.testdna.pl
Pani znalazła mi miejsce we Wrocławiu bo maja kilkanascie punktow w Polsce. Koszt 450 zl
Time lapse stwarza najlepsze warunki do hodowli,może bez tego zarodki uszkodzone szybciej by odpadły.Lekarz powiedział,że moja ciąża ,możliwe ,że była podtrzymywana tylko dzięki lekom,bo brałam ich całą masę.A dlaczego zarodki dotrwały dzięki time lapse? To są jakieś specjalne warunki hodowlane? Bo myślałam, że chodzi tylko o częste monitorowanie![]()
Kurde, no faktycznie lipaLipanie robią mojego badania
bo ja mam immunofeotyp limfocytów ( badanie aktywności cytotoksycznej NK ) a oni tego nie robią ...
Jeszcze do APC w Łodzi nie można się dodzwonić ... Chciałam się dowiedzieć czy to robią ...i co się okazuje .... taka informacja na stronieW tym tygodniu pobieramy krew do badań do 14 lipca (środa) włącznie.
W dniach 17 lipca – 1 sierpnia 2021 roku laboratorium APC Analizy Medyczne będzie nieczynne z powodu urlopu. Prosimy o kontakt od 3 sierpnia 2021 roku. Telefony oraz adresy email nie będą działały.
Ja zwariuje ... Ciągle pod górkę![]()
Na mrl jestem umówiona jużale tego imunofotypu nie mam gdzie zrobić
![]()
Wydaje mi się że tam gdzie robisz mrl fenotyp też powinnaś zRobićNa mrl jestem umówiona jużale tego imunofotypu nie mam gdzie zrobić
![]()
Zaraz zadzwonię w jedno miejsce i zapytamLipanie robią mojego badania
bo ja mam immunofeotyp limfocytów ( badanie aktywności cytotoksycznej NK ) a oni tego nie robią ...
Jeszcze do APC w Łodzi nie można się dodzwonić ... Chciałam się dowiedzieć czy to robią ...i co się okazuje .... taka informacja na stronieW tym tygodniu pobieramy krew do badań do 14 lipca (środa) włącznie.
W dniach 17 lipca – 1 sierpnia 2021 roku laboratorium APC Analizy Medyczne będzie nieczynne z powodu urlopu. Prosimy o kontakt od 3 sierpnia 2021 roku. Telefony oraz adresy email nie będą działały.
Ja zwariuje ... Ciągle pod górkę![]()
A jaka wada genetyczna wyszła u dziecka? Było to związane z ilością chromosomów? Bo jeżeli tak to może warto skombinować pieniądze na badanie pgs... rozumiem, że masz 36 lat?Time lapse stwarza najlepsze warunki do hodowli,może bez tego zarodki uszkodzone szybciej by odpadły.Lekarz powiedział,że moja ciąża ,możliwe ,że była podtrzymywana tylko dzięki lekom,bo brałam ich całą masę.