No, czasem nospa jest niezastąpionaJuz mi przeszlo...wzielam nospe.. jejku nie wytrzymam tego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, czasem nospa jest niezastąpionaJuz mi przeszlo...wzielam nospe.. jejku nie wytrzymam tego![]()
Tak tylko wiesz boje sie ze rozpoznam ze cos jest nie tak..a moga to byc np.wzdeciaNo, czasem nospa jest niezastąpionajeszcze troszkę, musimy dać radę
Tak tylko wiesz boje sie ze rozpoznam ze cos jest nie tak..a moga to byc np.wzdeciajeszcze prowadzaca ginekolog na urlopie i odpisuje z opoznieniem lub nie odpisuje...
Kochana, bardzo dobrze Cię rozumiem, bo codziennie przeżywam to samoTak tylko wiesz boje sie ze rozpoznam ze cos jest nie tak..a moga to byc np.wzdeciajeszcze prowadzaca ginekolog na urlopie i odpisuje z opoznieniem lub nie odpisuje...
Mam tak samoKochana, bardzo dobrze Cię rozumiem, bo codziennie przeżywam to samoto moja pierwsza ciąża i każdy ból niesie milion pytań i zmartwień, że coś zaczyna się dziać nie tak. Ostatnio chodziłam do lekarza co tydzień na nadwizyty i byłam o wiele spokojniejsza, a teraz przez urlop lekarki właśnie mam 3 tygodnie przerwy.. i codziennie jakieś złe wyobrażenia
I już wiem, że cokolwiek by się nie działo te myślenie nie minie, przynajmniej nie do czasu bezpiecznego terminu
Ja tez tylko na wizyty...a w ktorym tyg.jestes? Jak juz wczesniej wspominalas lub jak juz pytalas, to przepraszam ale duzo nas tuJa tez teraz mam przerwę 3 tygodnie, ale w poniedziałek już mam wizytę i mam nadzieje, ze dotrwam. U mnie jeszcze 13 dni do bezpiecznego terminu i odliczam dzień za dniem…to najdłuższe dni w moim życiu, ponad 10 tygodni leżenia, bez wychodzenia z domu tylko na wizyty do lekarza…
Zobacz ile już przeszłaśJa tez teraz mam przerwę 3 tygodnie, ale w poniedziałek już mam wizytę i mam nadzieje, ze dotrwam. U mnie jeszcze 13 dni do bezpiecznego terminu i odliczam dzień za dniem…to najdłuższe dni w moim życiu, ponad 10 tygodni leżenia, bez wychodzenia z domu tylko na wizyty do lekarza…
Ja tez tylko na wizyty...a w ktorym tyg.jestes? Jak juz wczesniej wspominalas lub jak juz pytalas, to przepraszam ale duzo nas tu![]()
Zobacz ile już przeszłaśtyle czasu niepewności… te 13 dni to pikuś! I jestem pewna, że wszystko będzie dobrze i dotrwasz na spokojnie!
![]()