Colorful92
Fanka BB :)

Tak zrobięJak pójdziesz w czwartek to będzie 48h czyli idealnie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak zrobięJak pójdziesz w czwartek to będzie 48h czyli idealnie![]()
Nie ma co się stresować czy zamartwiać na pewno przyrost będzie piękny!Bardzo dziękuję! Jesteście wspaniałe!!! <3 Oby przyrost był ok. Chcę już czwartek wieczór!![]()
Prawidłowy przyrost bety co 48h to minimum 66% ale nie ma górnej granicyPrawidłowy przyrost bety w pojedynczej ciazy co 48h przyrasta o 66-100%![]()
Dzisiaj rano była ciemniejsza niż wczoraj. Mam jeszcze test więc mogę zrobić zobaczyć. Ale wiem, ze czasem dziewczynom mega słaba kreska wychodziła, denerwowały się, a beta ładnie rosła. Z tymi testami tak różnie bywa..Oh takie czekanie najgorszeJeśli masz jeszcze jakiś test to możesz jutro z rana wykonać
kreseczka powinna być już ciemniejsza a to znaczy ze i beta rośnie . Mi niestety testy ciagle pokazywały blada kreskę i wiedziałam ze coś nie tak .
![]()
teraz czekamy na Twoje potwierdzenieTak jest właśnie w najmniej spodziewanym momencie, widzisz ja ten cykl już na straty dałam a tu ewidentnie z testów 2 kreski. Czekam do wieczora mam nadzieję że o 20 już będą wyniki![]()
No tak jak mówisz te testy tez różne są.. wiec nie do końca można się nimi sugerować , no ale nie ma co myśleć na zapas, byle do czwartku heheDzisiaj rano była ciemniejsza niż wczoraj. Mam jeszcze test więc mogę zrobić zobaczyć. Ale wiem, ze czasem dziewczynom mega słaba kreska wychodziła, denerwowały się, a beta ładnie rosła. Z tymi testami tak różnie bywa..
Dobrze, że od jutra mam zaplanowane mocno dwa dni także szybciej zleci !![]()
Odświeżam stronę w labolayorum ale daje brak wyników znając mojego pecha pewnie będą dopiero jutro ranoteraz czekamy na Twoje potwierdzenie![]()
Nie udzielam się na forum ale pilnie śledzę Wasze losy i cieszę się razem z Wami! Serdeczne gratulacje!!!
Odświeżam stronę w labolayorum ale daje brak wyników znając mojego pecha pewnie będą dopiero jutro ranochociaż ta z recepcji mówiła że dzisiaj wieczór powinny być
![]()