Paolx
Fanka BB :)
Kurde no dalej nie maDaj nr telefonu do laba, to wszystkie zaczniemy dzwonić, żeby się pospieszyli z tymi wynikami, bo tu całe forum czeka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurde no dalej nie maDaj nr telefonu do laba, to wszystkie zaczniemy dzwonić, żeby się pospieszyli z tymi wynikami, bo tu całe forum czeka![]()
Z całego serca gratuluję!
Ja odświeżam forum w oczekiwaniu na twój wynikOdświeżam stronę w labolayorum ale daje brak wyników znając mojego pecha pewnie będą dopiero jutro ranochociaż ta z recepcji mówiła że dzisiaj wieczór powinny być
![]()
Wow ! Musi byc piękna betaTo są testy aktualne![]()
Gratulacje! Jednak te bladziochy nie były oszukańcze
Gratulacje
Progesteron ma zmienność dobową więc może być tak, że trafiłaś z badaniem w taki moment że był niski. Ale jest też prawdopodobieństwo, że owu nie było.Hejka mam pytanie w zeszlym ms robił progesteron i wyszedł 11.30. W tym ms również robiłam. Owi testy pamiętacie chyba i zrobiłam po 7 dniach. Po prawdopodobnej owu i wynik wyszedł 3.75 to znaczy że owu nie było wgl ?
ObyWow ! Musi byc piękna beta
Gratulacje! Jednak te bladziochy nie były oszukańczekciuki za przyrost
![]()
Wybacz, ale po co te porady z testami? Po co się stresować dodatkowo czy aby kreska jest wystarczająco wyraźna czy nie? Beta jest ładna, za dwa dni trzeba zrobić kolejna, jak przyrost będzie Ok to superOh takie czekanie najgorszeJeśli masz jeszcze jakiś test to możesz jutro z rana wykonać
kreseczka powinna być już ciemniejsza a to znaczy ze i beta rośnie . Mi niestety testy ciagle pokazywały blada kreskę i wiedziałam ze coś nie tak .
![]()