Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
Dziewczyny nie czepiajcie sie tak tych "cudów" bo robicie z igły widły i znowu będzie jakaś gównoburza, może dziewczyna to napisała w tak o a wy niepotrzebnie łapiecie za słówka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć fajnie, że się odezwałaś bo ostatnio często o tobie myślałam i martwiłam się. Powiedz, jak się potoczyła dalej ta historia z duphastonem? Odstawiłaś go i okres przyszedł czy brałaś dalej? Jak zniosłaś badanie? Bolało? Ściskam cię [emoji8]Cześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny [emoji17]
Z duphastonem historia skończyła się tak, że ginekolog przepisała kolejne opakowania i kazała brać aż @ nie przyjdzie, miałam następnego dnia wizytę u innego ginekologa a nad ranem @ już przyszła, więc jest to prawda, że podczas brania duphastonu normalnie można dostać @, nie tylko po odstawieniuCześć fajnie, że się odezwałaś bo ostatnio często o tobie myślałam i martwiłam się. Powiedz, jak się potoczyła dalej ta historia z duphastonem? Odstawiłaś go i okres przyszedł czy brałaś dalej? Jak zniosłaś badanie? Bolało? Ściskam cię [emoji8]
Cześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny![]()