reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Dziewczyny!
Dawno żadna tu nie była w ciąży.
Melduję więc - JA JESTEM!!:-D:-D:-D
Dziś wyszły dwie grube krechy na teście ciążowym - hurra...:-):-):-)
Mam nadzieję że pójdziecie w moje ślady.
Trzymam za Was mocno kciuki i wysyłam pozytywne wibracje./././././././././././././.:-):-D;-):tak::-D:tak::rofl2:;-):-):rofl2:

Wklej teścik. Pochwal sie nim

Anka GRAULACJE !!! Strasznie się cieszę. Wspaniałe wieści :-):-):-):-):-):-):-):-):-). To na kiedy wypada ci termin porodu?

reklama
Termin chyba będzie na 25 listopad ale moim dzieciom nie spieszyło się na świta więc pewnie znów tydzień przenoszę i będzie 1 grudzień.Zobaczymy

Co do wklejenia zdjęcia to mam problem. Możesz mi pomóc Dorotko i powiedzieć jak to mam zrobić

Jasne Anka. Wejdź w ImageShack® - Image Hosting, naciśnij przegladaj i wybierz zdjecie z komputera i kliknij host it. Poczekaj aż przejdzie na drugą stronę. Pojawi się twoje zdjęcie i kody url. Skopiuj ten drugi od góry i wklej ten kod normalnie do posta na naszym forum i gotowe.

Cześć Dziewczyny!
Trzymam za Was mocno kciuki i wysyłam pozytywne wibracje./././././././././././././.:-):-D;-):tak::-D:tak::rofl2:;-):-):rofl2:

Aniu! Gratulacje wielgachne, to zajączek się spisał z prezentem:-D:-D:-D
Pozdrowionka dla wszystkich.

Cześć Dziewczyny!

nie było mnie 3 dni a tu takie rewelacje GRATULACJE i wszystkiego dobrego, szczęśliwych 9 miesięcy z fasolinka pod serduszkiem ...... :tak::-):tak:

Dzięki dziewczyny za gratulacje, powiem Wam że sama nie wierzę. Według wykresu owulkę miałam w 15 dc a ostatnie przytulanko w 11 dc. Nawet ekspert na 28 dni wyraził się że w tym cyklu najprawdopodobniej nic z tego, choć podobno owulacja mogła być między 13 a 18dc.
Trzymam teraz mocno kciuki za Was. Szczególnie za Beatę i Kasię bo tak długo już czekają, ale mam nadzieję że na wiosnę u każdej z Was się zazieleni.
Tak strasznie się cieszę:rofl2::-D:-)

reklama
Anka widać dwie krechy. Super. Jeszcze raz gratuluję. A pod jakim nickiem jesteś na 28 dni? Ja pod takim jak i tutaj

Do góry